Εξαιτίας των επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τα Τέμπη, το «Στούντιο 4» βγήκε στον αέρα με καθυστέρηση μιας ώρας.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, κατά την έναρξη της εκπομπής, ανέφεραν ότι η σημερινή εκπομπή θα ήταν ιδιαίτερη και θα διαφοροποιούνταν από τα συνηθισμένα.

Όσα είπαν η Ζαμπέτογλου και ο Αναγνωστόπουλος

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πήρε τον λόγο και είπε τα εξής: «Ένα διαφορετικό Στούντιο 4, καθυστερήσαμε και μία ώρα να βγούμε στον αέρα. Καταλαβαίνετε ότι υπήρχε ροή γεγονότων με τα επεισόδια στο Σύνταγμα. Ακόμα και αν κάποιοι θα θέλανε σήμερα να θυμόμαστε ότι έγιναν επεισόδια στην Αθήνα, όχι δεν θα θυμόμαστε αυτό. Εμείς θα θυμόμαστε αυτή την εικόνα, αυτό που συνέβη στα Τέμπη, αλλά και το μεγαλείο των ανθρώπων όταν παραμένουν ενωμένοι, όταν είναι όλοι προς έναν κοινό σκοπό».

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τόνισε στη συνέχεια: «Τα πλάνα του κόσμου είναι που θέλουμε να κρατήσουμε από τη σημερινή ιστορική μέρα και όχι όλα τα υπόλοιπα με τα επεισόδια που κάπως αμαύρωσαν λίγο την ημέρα. Αυτή η ημέρα να μας δίνει μια ελπίδα ότι θα υπάρξει μια δικαίωση για όλα αυτά τα θύματα».