Αθηνά Οικονομάκου: "Οι επικριτές της σχέσης μου με τον Μπρούνο Τσερέλα τώρα είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές μας"
"Δεν θεωρώ ότι έχω πει και έχω δείξει παραπάνω απ' όσα πρέπει"
Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για την οικειότητα που νιώθει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα και την απόφασή της να παρευρεθεί στην πορεία για την τραγωδία των Τεμπών στο Σύνταγμα

Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα, μετά τη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η οποία θα προβληθεί τις επόμενες εβδομάδες στο «The 2Night Show».
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικειότητα που νιώθει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα.
Επίσης, μοιράστηκε τις σκέψεις της για την απόφασή της να συμμετάσχει στην πορεία για την τραγωδία των Τεμπών στο Σύνταγμα.
«Νιώθω πολύ μεγάλη οικειότητα με τον Γρηγόρη, παρόλο που δεν τον γνωρίζω και πάρα πολύ καλά, αλλά έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον καλεσμένο που νιώθεις πολύ όμορφα και άνετα», ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου. «Νιώθω ασφάλεια με τους δημοσιογράφους, ξέρω τι θα πω και ξέρω ότι ο τρόπος με τον οποίο μιλάω και συμπεριφέρομαι, γίνεται σεβαστός, οπότε δεν με έχει φέρει κάποιος σε δύσκολη θέση», συμπλήρωσε.
Για το ενδεχόμενο συγκατοίκησης αλλά και μιας επαγγελματικής συνεργασίας, η Αθηνά Οικονομάκου απέφυγε ευγενικά να σχολιάσει.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικειότητα που νιώθει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα.
Επίσης, μοιράστηκε τις σκέψεις της για την απόφασή της να συμμετάσχει στην πορεία για την τραγωδία των Τεμπών στο Σύνταγμα.
Η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
«Νιώθω πολύ μεγάλη οικειότητα με τον Γρηγόρη, παρόλο που δεν τον γνωρίζω και πάρα πολύ καλά, αλλά έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον καλεσμένο που νιώθεις πολύ όμορφα και άνετα», ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου. «Νιώθω ασφάλεια με τους δημοσιογράφους, ξέρω τι θα πω και ξέρω ότι ο τρόπος με τον οποίο μιλάω και συμπεριφέρομαι, γίνεται σεβαστός, οπότε δεν με έχει φέρει κάποιος σε δύσκολη θέση», συμπλήρωσε.Για την απόφασή της να κατέβει στο συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη
Για το συλλαλητήριο για τα Τέμπη, η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Πήγα στην πορεία επειδή το ένιωθα. Αυτό που κάναμε όλοι οι Έλληνες τόσο ενωμένοι, ελπίζω να αποδώσει. Ακόμα κι αν κάποιοι αναγνωρίσιμοι ζήτησαν να τους στείλουν φωτογραφίες, επειδή δεν πήγαν στην πορεία, ήθελαν να διαδώσουν το μήνυμα. Ας κρατήσουμε το θετικό της υπόθεσης, ο καθένας όπως νομίζει».Για τη σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα, τους επικριτές, αλλά και τους θαυμαστές της σχέσης τους
Για τον Μπρούνο Τσερέλα και το γεγονός ότι ο κόσμος σχολιάζει θετικά τη σχέση τους, εξομολογήθηκε: «Παρατηρώ ότι οι ίδιοι άνθρωποι που στην αρχή ήταν πολύ αυστηροί στην κριτική τους, πλέον έχουν περάσει στην αντίπερα όχθη και είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές αυτής της σχέσης. Είναι πολύ λίγα αυτά που δείχνω, αλλά είναι αρκετά ώστε να τα πάρει ο άλλος και να σχολιάσει. Την ουσία της ζωής μου και την καθημερινότητά μου δεν τα δείχνω. Κρατάω μία ισορροπία, που για εμένα είναι η σωστή. Δεν θεωρώ ότι έχω πει και έχω δείξει παραπάνω απ' όσα πρέπει».Για το ενδεχόμενο συγκατοίκησης αλλά και μιας επαγγελματικής συνεργασίας, η Αθηνά Οικονομάκου απέφυγε ευγενικά να σχολιάσει.