Η ήττα της Ντέμι Μουρ στα Όσκαρ 2025 σόκαρε πολλούς, μεταξύ των οποίων και τον Τζακ Αντόνοφ, σύζυγο της συμπρωταγωνίστριας της Μουρ, Μάργκαρετ Κουάλεϊ. Καθισμένος πίσω από την ηθοποιό, ο μουσικός παρακολούθησε με έντονο ενδιαφέρον την απονομή του Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου στη Μάικι Μάντισον για την ερμηνεία της στο «Anora».

Η 62χρονη Μουρ φάνηκε απογοητευμένη, σφίγγοντας το σαγόνι της όταν ακούστηκε το όνομα της νικήτριας. Στην κάμερα καταγράφηκε η έκπληξη του Αντόνοφ, ο οποίος άνοιξε διάπλατα τα μάτια του και σχημάτισε ένα «Ο» με τα χείλη του, κοιτώντας την Κουάλεϊ δίπλα του.

Τι λένε πηγές για την Ντέμι Μουρ μετά τον αποκλεισμό από τα Oscar

Στο μεταξύ, μια πηγή είχε δηλώσει στο «Page Six» ότι η Μουρ «δεν μπορεί παρά να νιώθει συντετριμμένη» μετά την ήττα της το βράδυ της Κυριακής. Αφού είχε κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα στην ίδια κατηγορία, η διάσημη ηθοποιός «ήταν πραγματικά αισιόδοξη ότι είχε εξασφαλίσει αυτή τη νίκη», εξήγησε η ίδια πηγή και πρόσθεσε:

«Η Ντέμι Μουρ βιώνει αυτή την απώλεια πολύ δύσκολα, γιατί αισθανόταν πως αυτή ήταν επιτέλους η ευκαιρία της να κερδίσει ένα Όσκαρ».

Μάλιστα, το ίδιο πρόσωπο ανέφερε για την 62χρονη: «Είναι ενθουσιασμένη για τη Μάικι και όλες τις άλλες γυναίκες που ήταν υποψήφιες, αλλά φυσικά ήταν μια τεράστια απογοήτευση το να μην ακούσει το όνομά της».

Σύμφωνα με το «Insider», «πάρα πολλοί άνθρωποι πλησίασαν τη Ντέμι Μουρ στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ, εκφράζοντας την αγάπη και τη στήριξή τους για τη δουλειά της».