Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media ο τραγουδιστής Γιάννης Καψάλης αποχαιρετά έναν αγαπημένο του φίλο και ταλαντούχο μουσικό, τον Παναγιώτη Πλαστήρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Ο Γιάννης Καψάλης εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια και αποτίει φόρο τιμής στον φίλο του, που υπήρξε σημαντικός στη μουσική σκηνή, με μια ανάρτηση που αποπνέει συγκίνηση και σεβασμό.


Η ανάρτηση του Γιάννη Καψάλη: "Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένα απ’ τα μεγαλύτερα κλαρίνα της Ελλάδος. Κρίμα, κρίμα, κρίμα"

Ο Γιάννης Καψάλης έγραψε συγκεκριμένα για να τον αποχαιρετήσει: «Καλό ταξίδι, Παναγιώτη μου, άρχοντα. Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένα απ’ τα μεγαλύτερα κλαρίνα της Ελλάδος. Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Πριν από 9 μέρες μιλήσαμε και σου είπα όλα θα πάνε καλά και να μη στενοχωριέσαι, είμαστε όλοι μας μαζί σου, και σε άκουσα χαρούμενο. Τι να πω πραγματικά, τα λόγια στερεύουν εδώ… Καλό παράδεισο, αδερφέ, συλλυπητήρια στην οικογένεια», έγραψε στο μήνυμά του ο Γιάννης Καψάλης για τον θάνατο του Παναγιώτη Πλαστήρα.




Ο Παναγιώτης Πλαστήρας, γεννημένος στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας, θεωρούνταν ένας από τους δασκάλους της δημοτικής μουσικής. Ήταν αυτοδίδακτος, με ρεπερτόριο κυρίως ρουμελιώτικα και ηπειρώτικα τραγούδια.