Ο Χάρης Βαρθακούρης, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ανέφερε ότι διανύει μια ιδιαίτερα θετική περίοδο στη ζωή του.
Δείτε ακόμη Χάρης Βαρθακούρης: "Θα επανορθώσω για όλα τα χαμένα γενέθλια και όλες τις χαμένες στιγμές" - Η συγκινητική αφιέρωση στη σύζυγο και τις κόρες του

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο τηλεοπτικής επιστροφής μαζί με τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη, ξεκαθάρισε στην εκπομπή «Breakfast@Star» πως κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους, καθώς η αποχή τους από την τηλεόραση έχει συμβάλει θετικά στην προσωπική τους ζωή.

Χάρης Βαρθακούρης: Ισχύει ότι είμαι στα καλύτερά μου

Παράλληλα, εξήγησε ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο σπίτι, καθώς οι κόρες τους την έχουν ακόμα ανάγκη, ενώ εκείνος εργάζεται για να στηρίζει την οικογένεια. «Ισχύει ότι είμαι στα καλύτερά μου, έτσι νιώθω τουλάχιστον. Ισχύει ότι προσέχουμε λίγο παραπάνω τη διατροφή μας αυτό το διάστημα. Εγώ τρώω λίγο, για να μπορώ κάθε βράδυ να τρώω γλυκά», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Χάρης Βαρθακούρης.


Η αποχή μας από την τηλεόραση μας έχει βγει σε καλό

Αναφορικά με την πιθανότητα να επιστρέψει τηλεοπτικά με τη σύζυγό του, ο Χάρης Βαρθακούρης εξήγησε ότι, «είναι κάτι που δεν υπάρχει στο "ραντάρ" μου, ούτε και στο δικό της αυτή τη στιγμή. Όλα πάνε καλά, η αποχή μας από την τηλεόραση μας έχει βγει σε καλό στην προσωπική μας ζωή. Γιατί να χαλάσουμε κάτι που αυτή τη στιγμή κυλάει νεράκι; Η Αντελίνα είναι στο σπίτι, η θέση της είναι εκεί, γιατί οι κόρες μας την έχουν ακόμα ανάγκη. Μην παρεξηγηθώ με αυτό που λέω. Δουλεύω εγώ και για τους δύο και είμαστε μια χαρά».


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: