Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από την διαδικτυακή του εκπομπή στο κανάλι του «Raw House» στο Youtube μίλησε για τους χωρισμούς αλλά και το πώς έχει βιώσει ο ίδιος το τέλος μιας σχέσης.
Δείτε ακόμη Κωνσταντίνος Βασάλος: Ταξίδι στην Ιταλία χωρίς τη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου (Φώτο)

Κωνσταντίνος Βασάλος: Από τις γυναίκες είμαι ευχαριστημένος

«Καλώς ή κακώς, από τις γυναίκες είμαι ευχαριστημένος, δεν είμαι δυσαρεστημένος, δεν με έχει πληγώσει καμιά», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την εμπειρία του με το άλλο φύλο, στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star» το πρωί της Παρασκευής 14/03/2025

Δεν παίρνω εγώ την απόφαση του χωρισμού

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος τόνισε πως δεν παίρνει ποτέ πρώτος την απόφαση του χωρισμού, ενώ σαν χαρακτήρας δεν εξωτερικεύει τα αρνητικά του συναισθήματα μετά το τέλος μιας σχέσης.

«Συνήθως δεν την παίρνω εγώ την απόφαση του χωρισμού, δυστυχώς εγώ το τραβάω και μετά το περνάω με κατάθλιψη. Δεν είμαι άνθρωπος που εξωτερικεύω την στεναχώρια μου σε μια κατάσταση δύσκολη, αλλά ναι, εννοείται πως σκέφτεσαι, στεναχωριέσαι, αναλογίζεσαι πράγματα τα οποία έχεις κάνει ή δεν έχεις κάνει».

«Άμα δεν περάσει αυτή η φάση σημαίνει πως δεν γούσταρες ποτέ ή ότι δεν άξιζε καθόλου», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: