Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τον γιο της, Πάρη, και να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τη σχέση της, κάτι που την ενόχλησε έντονα. Η γνωστή Instagrammer εξέφρασε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι τη συνόδευαν εκεί, τονίζοντας πως επιθυμεί να ζήσει την προσωπική της ζωή χωρίς παρεμβολές.

Όπως εξήγησε, αν ήθελε να κάνει δηλώσεις, θα το έκανε σε κάποια εκπομπή και όχι στο αεροδρόμιο.

Ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη όταν την ρώτησαν για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Όταν την προσέγγισαν οι δημοσιογράφοι για να τη ρωτήσουν σχετικά με τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη αρνήθηκε φανερά ενοχλημένη να δώσει κάποια απάντηση, επισημαίνοντας ότι θέλει να την αφήσουν ζήσει τη ζωή της. Πιο αναλυτικά, είπε: «Παιδιά τι πέσιμο είναι αυτό; Να σοβαρευτούμε λίγο. Θα πέσετε πάνω μου. Παιδιά, σόρρυ, να είστε καλά. Παιδιά μπορώ να ζήσω τη ζωή μου; Να είστε καλά. Ευχαριστώ, δεν θα ήθελα, να είστε καλά. Είμαι πολύ καλά, δεν μου αρέσει αυτό το πέσιμο στο αεροδρόμιο. Δεν είναι ωραίο που διαρρέουν τα ονόματά μας στις πτήσεις, κάπου να σταματήσει αυτό. Καταλαβαίνω ότι κάνετε τη δουλειά σας, αλλά και εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Δεν θέλω να δώσω συνέντευξη, αν ήθελα θα πήγαινα να κάτσω σε ένα πλατό».


Το βίντεο που δημοσίευσε σχετικά με την αντίδραση της

Αμέσως μετά το συμβάν στο αεροδρόμιο, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα Instagram Story και εξέφρασε τον εκνευρισμό της με αυτό που γίνεται κάθε φορά όταν έρχεται στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Να πω ότι αυτό το πέσιμο που γίνεται στα αεροδρόμια με τις κάμερες και μικρόφωνα μέσα στα μούτρα, να σου κλείνουν τον δρόμο, είναι το λιγότερο άκομψο. Αν ήθελα να μιλήσω σε δημοσιογράφους θα πήγαινα σε κάποιο event, ή θα εμφανιζόμουν σε πλατό κάποιας εκπομπής. Προφανώς και δεν θέλω και αυτό είναι καταπάτηση της ελευθερίας μου. Όπως και η διαρροή ονομάτων που πετάνε στην τάδε πτήση ή την τάδε ώρα, και λαδώνετε άτομα από τις αεροπορικές για να σας τα λένε, είναι παράνομο. Αυτά».