Η Μαρία Καλάβρια βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για το νέο επαγγελματικό της εγχείρημα, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά της για το μέλλον. Στην κουβέντα, η πρώην μοντέλο ρωτήθηκε και για την κατάσταση της υγείας της καλής της φίλης, Γωγώς Μαστροκώστα.

Το πρώην μοντέλ , με τρυφερότητα, ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι η Γωγώ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, προσθέτοντας ότι η φίλη της παραμένει αισιόδοξη και δυνατή παρά τις δυσκολίες.

«Η Γωγώ είναι πολύ φίλη μου, είναι μια χαρά. Ο Τραϊανός έχει φύγει πάρα πολύ καιρό από την ομάδα. Όλα καλά, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο», απάντησε η Μαρία Καλάβρια για την κατάσταση της Γωγώς Ματροκώστα.


Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία χρόνια η Γωγώ Μαστροκώστα έχει αποστασιοποιηθεί από τα media και τις κοσμικές εμφανίσεις. Μετά την εξομολόγηση για την μάχη με τον καρκίνο και την στήριξη του συζύγου της, η ίδια έχει ξεκινήσει μια νέα καθημερινότητα στην οποία ο Τραϊανός Δέλλας βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της. Το ζευγάρι το 2008 απέκτησε την μονάκριβη κόρη του, Βικτώρια, ενώ το 2010 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.