Στογιάννη για Κωνσταντίνου: "Είχαμε μεγάλη καρδιακή αγάπη, ήταν πολύ αρχόντισσα, πολύ κυρία"
«Ακόμα με σταματάνε πάρα πολλοί στο δρόμο για το γκεστ που έκανα στο «Σόι σου»
«Στη δεύτερη μου δουλειά δηλαδή η Καίτη με είχε προτείνει και με πήραν για να κάνω έναν ρόλο» αποκαλύπτει η Δήμητρα Στογιάννη

Η Δήμητρα Στογιάννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star το πρωί της Τετάρτης, όπου μίλησε με ειλικρίνεια και ζεστασιά για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία. Ανάμεσα σε άλλες αναφορές, αναφέρθηκε με συγκίνηση στην αξέχαστη συνεργασία της με την Καίτη Κωνσταντίνου, τονίζοντας την ιδιαίτερη σχέση που είχαν και την επιρροή που άφησε η αείμνηστη ηθοποιός στην καριέρα και τη ζωή της.
«Με την Καίτη Κωνσταντίνου τολμώ να πω ότι είχα μια μεγάλη καρδιακή αγάπη. Δηλαδή ήταν πολύ αρχόντισσα, πολύ κυρία. Μάλιστα τότε που παίζαμε μαζί, εγώ μόλις είχα πρωτοβγει και με είχε προτείνει και σε δουλειές. Στη δεύτερη μου δουλειά δηλαδή η Καίτη με είχε προτείνει και με πήραν για να κάνω έναν ρόλο».
Η Δήμητρα Στογιάννη για την «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» και την απώλεια της Καίτης Κωνσταντίνου
Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Στογιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα γυρίσματα για την «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Πάντα με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου είναι παιδική χαρά. Δεν ξέρω αν υπάρχουν σκέψεις για δεύτερο κύκλο, δεν είμαι παράγοντας, εγώ ένας ηθοποιός είμαι που αν μου πουν να πάω… θα πάω».«Με την Καίτη Κωνσταντίνου τολμώ να πω ότι είχα μια μεγάλη καρδιακή αγάπη. Δηλαδή ήταν πολύ αρχόντισσα, πολύ κυρία. Μάλιστα τότε που παίζαμε μαζί, εγώ μόλις είχα πρωτοβγει και με είχε προτείνει και σε δουλειές. Στη δεύτερη μου δουλειά δηλαδή η Καίτη με είχε προτείνει και με πήραν για να κάνω έναν ρόλο».