Η Μαίρη Σταυρακέλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε για την εμπειρία της στη σειρά «Αρχελάου 5» που προβλήθηκε στην ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός, εκτός από τον ρόλο της στην τηλεόραση, αναφέρθηκε και στην τραγική απώλεια της φίλης της και συναδέλφου Χρύσας Σπυλιώτη, η οποία χάθηκε στην φωτιά στο Μάτι.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Σταυρακέλη για την Σπηλιώτη που έχει φύγει από την ζωή

«Ήταν ένας εξαιρετικός τόπος με ωραίους συνεργάτες σε δύσκολες στιγμές. Χτυπήθηκε άνευ λόγου» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Σταυρακέλη.

«Το “Καρέ της Ντάμας” ήταν μία ευτυχής συγκυρία γιατί ήμουν με πολύ αγαπημένους ανθρώπους. Από τη Χρύσα Σπηλιώτη δεν θυμάμαι τίποτα, γιατί νομίζω ότι αυτό που έγινε ήταν ένα έργο. Πιστεύω ότι θα πάρω ένα τηλέφωνο και θα είναι ακόμα εδώ» εξομολογήθηκε συγκινημένη η ηθοποιός.

Όπως λέει, ο χρόνος που περνάει την θυμώνει γιατί υπάρχουν στιγμές που δεν θυμάται.

«Θα ήθελα να είμαι 20 χρονών, ψηλή… Όλοι ήθελαν με μία επέμβαση να είναι όπως ήταν νεότεροι. Οι φίλοι μου λένε ότι είμαι “τρελή” και ότι διασκεδάζω πολύ» συμπλήρωσε η Μαίρη Σταυρακέλη.