Klavdia για την εμφάνισή της στην Eurovision: "Δεν θα έχει καμία σχέση με τον εθνικό τελικό, θα είναι ευρηματική, απρόσμενη και εντυπωσιακή"
«Χαίρομαι που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα με ελληνικό στίχο», είπε
«Δεν θα είναι τίποτα ίδιο, ούτε το ρούχο. Θα υπάρχει σκηνικό (prop), το οποίο τώρα ταξιδεύει προς την Ελβετία και το αγαπώ πολύ», είπε η Klavdia για την Eurovision

Klavdia για την Eurovision: «Είναι μέχρι στιγμής η πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία που είχα στη δουλειά μου»
«Είναι μέχρι στιγμής η πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία που είχα στη δουλειά μου, είναι μοναδική εμπειρία και πάρα πολύ δημιουργική, παράλληλα είναι δύσκολη και απαιτητική. Την απολαμβάνω πάρα πολύ. Νιώθω ότι είμαστε ένα παρεάκι πολύ ακομπλεξάριστο, πολύ κουλ και δεν μας χωρίζουν ανταγωνισμοί και πολιτικά», δηλώνει η Klavdia.
«Χαίρομαι που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα με ελληνικό στίχο. Θεωρώ ότι θα είναι και ένα παιχνίδι για εμένα,το να μαθαίνω στους υπόλοιπους την ελληνική γλώσσα, το ελληνικό τραγούδι και να γελάω με την προφορά τους», απαντά η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση.
*Διαβάστε: Eurovision 2025: Η Κλαυδία περιέγραψε με τρεις λέξεις τη σκηνική της παρουσία στον μουσικό διαγωνισμό
Πως θα εμφανιστεί στον Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό τον Μάϊο στην Βασιλείας της Ελβετίας;
«Η εμφάνιση μας είναι ευρηματική, απρόσμενη και εντυπωσιακή. Δεν θα έχει καμία σχέση με την εμφάνιση του εθνικού τελικού. Και από το 0 στο 10, θα μοιάζει 0. Εννοώ ότι θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν θα είναι τίποτα ίδιο, ούτε το ρούχο. Θα υπάρχει σκηνικό (prop), το οποίο τώρα ταξιδεύει προς την Ελβετία και το αγαπώ πολύ. Είπαμε είναι ευρυματικό, απρόσμενο και εντυπωσιακό», ανέφερε στη συνέχεια η Klavdia για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision. «Τώρα δεν έχω άγχος, αλλά εκεί με τις πρόβες πιστεύω θα μου φύγει και θα εξοικειωθώ με την σκηνή», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Klavdia.