Ο Χρήστος Μαμαλάκης αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο τηλεπαιχνίδι Cash or Trash και να προσφέρει κάτι μοναδικό από τη συλλογή του. Στην εκπομπή, που παρουσιάζει η Δέσποινα Μοιραράκη, ξάδελφος του γνωστού σεφ Ηλία Μαμαλάκη,  παρουσίασε μια vintage πρέσα βιβλιοδεσίας, κομμάτι από την προσωπική του συλλογή, και έθεσε το αντικείμενο προς δημοπρασία, ελπίζοντας να πετύχει την καλύτερη δυνατή προσφορά από τους υποψήφιους αγοραστές.

Ο Χρήστος Μαμαλάκης, ξάδελφος του Ηλία Μαμαλάκη στο Cash or Trash

Με την εμπειρία του και το πάθος του για τα σπάνια αντικείμενα, ο Χρήστος Μαμαλάκης έδειξε να απολαμβάνει την πρόκληση, παρακολουθώντας με ενδιαφέρον την πορεία της δημοπρασίας. Η vintage πρέσα, με την ξεχωριστή ιστορία της και την αισθητική της, κέντρισε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, καθιστώντας την μία από τις πιο συναρπαστικές στιγμές του επεισοδίου.

Η εκτίμηση του Θάνου Λούδου δεν απέχει πολύ από τις προσδοκίες του Χρήστου, ο οποίος μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών με καλή διάθεση και χαμόγελο για να απολαύσει τη διαδικασία της διεκδίκησης του αντικειμένου του από τους πέντε αγοραστές.

Κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με κάποιον σε ένα αξιόλογο ποσό;