Μπορεί η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη εμφάνιση της Klavdia στον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2025 να έχει ξεκινήσει – με την τραγουδίστρια να ανεβαίνει στη σκηνή της Βασιλείας στις 15 Μαΐου με το τραγούδι «Αστερομάτα» – εκείνη, όμως, φαίνεται πως βρήκε λίγο χρόνο για να «φορτίσει μπαταρίες».

Η Klavdia ταξίδεψε στο Ντουμπάι μαζί με τον σύντροφό της, τον ράπερ Oge, για μια μικρή απόδραση πριν τη μεγάλη πρόβα. Το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε απευθείας το κοινό ταξίδι του, όμως οι αναρτήσεις τους στα social media άφησαν λίγα περιθώρια αμφιβολίας. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με φόντο το εμβληματικό Μπουρτζ Καλίφα, όπου πόζαρε χαμογελαστή φορώντας λευκό crop top, μπεζ παντελόνι και μαύρα γυαλιά ηλίου. Την ίδια ώρα, ο Oge δημοσίευσε και εκείνος στιγμιότυπα από το ίδιο σημείο, δείχνοντας ότι περνούν μαζί χαλαρές στιγμές πριν το μεγάλο μουσικό γεγονός.


Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν η Klavdia και ο Oge από το Ντουμπάι

Η Klavdia έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της, πως έκανε μία «σύντομη απόδραση», ενώ ο Oge σημείωσε στη δική του ανάρτηση: «Από μέρος σε μέρος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OGE (@ogethereal)