Μια ξεχωριστή εμπειρία επέλεξε να ζήσει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για τα φετινά του γενέθλια, αποφασίζοντας να τα περάσει με κατάνυξη και εσωτερική γαλήνη στο Άγιον Όρος. Το Μεγάλο Σάββατο, 19 Απριλίου, ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράστηκε μέσω Instagram εικόνες και σκέψεις από το ταξίδι του στον ιερό τόπο, δηλώνοντας «ευγνώμων» για όσα βίωσε.

Στη δημοσίευσή του, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης περιέγραψε τη βαθιά συγκίνηση και την πνευματική ευφορία που του χάρισε η επίσκεψη, σημειώνοντας ότι τα φετινά του «δώρα» δεν ήταν υλικά, αλλά συναισθηματικά και ψυχικά πολύτιμα. Στις φωτογραφίες που ανάρτησε, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τον βλέπουμε να περπατά πλάι σε έναν μοναχό, να περιηγείται σε μοναστηριακά μονοπάτια και να απολαμβάνει τη σιωπή και την ηρεμία του Άθωνα.

Η ανάρτησή του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη από το Άγιον Όρος, που ταξίδεψε με αφορμή τα γενεθλία του

Όπως έγραψε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στη λεζάντα της δημοσίευσής του: «Πολλές φορές γεύτηκα, γνώρισα σπουδαία πράγματα σε αυτή τη ζωή από "τυχαίες συμπτώσεις"… Και στο Όρος αυτή τη φορά είχα πολλές τέτοιες ευλογίες! Δόξα σοι ο Θεός! Τα δώρα για τα φετινά μου γενέθλια ήταν τόσο ωραία! Ευγνώμων!» και πρόσθεσε, κλείνοντας: «Καλή ανάσταση σε όλους!».