Κατερίνα Στικούδη για Βαγγέλη Σερίφη: "Στην πρώτη μας χειραψία, ένιωσα ότι βρήκα το άλλο μου μισό"
Όσα εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια
Για την Κατερίνα Στικούδη, η χειραψία με τον Βαγγέλη Σερίφη ήταν η αρχή ενός μεγάλου έρωτα.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης μετρούν πλέον 15 χρόνια κοινής πορείας – μια διαδρομή γεμάτη αγάπη, στήριξη και ουσιαστική σύνδεση. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά, και παρά τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, παραμένουν ενωμένοι και ερωτευμένοι. Η Κατερίνα βρέθηκε σήμερα, 22 Απριλίου, καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου μίλησε με τρυφερότητα για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της. Θυμήθηκε την πρώτη τους χειραψία και περιέγραψε πώς ένιωσε τότε πως κάτι ξεχωριστό γεννιόταν.
*Διαβάστε: Η Κατερίνα Στικούδη έκλεισε τα 40 και δηλώνει στα Παραπολιτικά: "Αισθάνοµαι πιο ωραία από ποτέ"
Κατερίνα Στικούδη για Βαγγέλη Σερίφη: «Είμαστε μαζί 15 χρόνια. Γνώρισα νωρίς τον άνθρωπό μου»
«Είναι πολλά που με έχουν γοητεύσει στον Βαγγέλη, και πολλά για τα οποία δε μπορώ να μιλήσω. Είμαστε μαζί 15 χρόνια. Γνώρισα νωρίς τον άνθρωπό μου. Αυτό είναι και θέμα τύχης λίγο. Το κατάλαβα από την πρώτη χειραψία ότι είναι ο άνθρωπός μου. Είχα δώσει εγώ το τηλέφωνό μου στο Θηρίο, τον φίλο μας…μου άρεσε από τη πρώτη στιγμή που τον είδα.
Γνωριστήκαμε, πήγαμε για φαγητό, πέρασε ένα δίμηνο που τον τυράννησα λίγο γιατί του έκανα τη δύσκολη. Αυτός ήταν γενικότερα μέσα σε ωραίες υπάρξεις. Δεν έχει τύχει να τσακωθούμε πολύ σοβαρά ή να χωρίσουμε. Μόνο στις πολύ πολύ αρχές μας για καμιά εβδομάδα του έκανα εγώ τα νερά μου» είπε η Κατερίνα Στικούδη.
«Είναι φανταστικός μπαμπάς. Έχει κούραση το να είσαι γονιός, δε χρειάζεται να ωραιοποιούμε τα πράγματα. Αλλά, έχει τόσες στιγμές αγάπης που ξεχνάς οποιαδήποτε αϋπνία. Πλέον δε μπορούμε ούτε να μαλώσουμε, απλά όταν βραχνιάζω καμιά φορά και δε μιλάω πολύ, χαίρεται» πρόσθεσε η Κατερίνα Στικούδη.