Ευγενία Σαμαρά: Η αποκάλυψη για την κατάψυξη ωαρίων και το άλλο επάγγελμα που έχει σπουδάσει
«Εγώ γινόμουν πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου και με "κολλούσα" στη γωνία»
Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε ανοιχτά τόσο για τη δουλειά της όσο και για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε, επίσης, ότι έχει προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων, μία απόφαση που πήρε με γνώμονα το μέλλον και τις προσωπικές της επιθυμίες. Παράλληλα, αποκάλυψε πως πέρα από την καλλιτεχνική της πορεία, είναι και πτυχιούχος γεωπονίας – ένα επάγγελμα που αγαπά, αλλά έχει αφήσει προσωρινά στην άκρη λόγω υποχρεώσεων στον χώρο της υποκριτικής.
Η Ευγενία Σαμαρά για την κατάψυξη ωαρίων και τις τηλεοπτικές προτάσεις
«Εδώ και έναν χρόνο έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων, (σ.σ. ήθελα) να υπάρχουν οι επιλογές εκεί έξω στη ζωή», είπε η γνωστή ηθοποιός, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις συνθήκες που επικρατούσαν κάποτε όταν ένα ζευγάρι έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία και ύστερα αποφάσιζε να χωρίσει.
Παράλληλα, η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε και σε τηλεοπτικές προτάσεις που είχε στο παρελθόν για παρουσίαση εκπομπής, αλλά τις αρνήθηκε γιατί ήθελε να αφοσιωθεί στην υποκριτική.
«Η παρουσίαση δεν ήταν ένα κομμάτι που με "έβλεπα" τότε και ούτε και τώρα με "βλέπω" ιδιαίτερα. Το κομμάτι του τηλεπαιχνιδιού για μένα είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Μου βγήκε εύκολα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν “πώς σκέφτηκαν εμένα;” και η επόμενη στιγμή που θυμάμαι είναι να κάνω το κάστινγκ και να νιώθω πάρα πολύ ωραία. Μου αρέσουν και τα παιχνίδια πολύ, οπότε λειτούργησε πολύ απλά», δήλωσε για το τηλεπαιχνίδι Switch, του οποίου κρατούσε τα ηνία στην ΕΡΤ1 για δύο τηλεοπτικές σεζόν.
«Εμένα δεν μου αρέσει να (σ.σ. δίνω) συνεντεύξεις, ούτε να μιλάω για μένα. Δεν μου αρέσει αυτή η έκθεση», παραδέχτηκε στη συνέχεια η Ευγενία Σαμαρά.
«Εγώ γινόμουν πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου και με "κολλούσα" στη γωνία», είπε ακόμα για το γεγονός ότι όταν δίνει συνεντεύξεις, ύστερα κάνει δεύτερες σκέψεις για το αν αυτά που είπε ήταν αυτά που ήθελε πράγματι να δηλώσει.Διαβάστε: Ευγενία Σαμαρά: Αποκάλυψε το τέλος της εκπομπής της - "Είμαι χαρούμενη που το έζησα"
Η αναφορά στην σειρά «Έχω παιδιά»
Στη συνέχεια, η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για τη σειρά «Έχω παιδιά», με την υπογραφή του Λάμπρου Φισφή, τονίζοντας ότι το σίριαλ θα συνεχιστεί και τη νέα τηλεοπτική σεζόν: «Έχει λειτουργήσει πολύ ωραία, είμαι πολύ χαρούμενη. Θα κάνω μάλλον του χρόνου θέατρο, θα συνεχίσουμε και εδώ».Το ταξίδι της ηθοποιού στην Ιορδανία
Παράλληλα, η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε και στην αγάπη της για τα ταξίδια, με αφορμή το πρόσφατο που πραγματοποίησε στην Ιορδανία την περίοδο του Πάσχα.
«Πάρα πολύ ωραία ήταν, η Ιορδανία ήταν ένα όνειρο. Πέρα από το εντυπωσιακό αυτό πράγμα που λέγεται Πέτρα, ήταν πάρα πολύ ωραίο ταξίδι, είναι πολύ ωραίοι οι άνθρωποι στην Ιορδανία. Είναι ασφαλές ταξίδι. Δεν νομίζω ότι αγαπάω κάτι περισσότερο από τα ταξίδια. Την ψυχή μου την κινεί περισσότερο ένα ταξίδι στο οποίο θα έχει εικόνες που καθόλου δεν είναι οικίες στο μάτι, που καθόλου δεν φανταζόμουν, που θα είναι πολιτισμοί πολύ διαφορετικοί. Θα ήθελα να κάνω ταξίδι μόνη μου λίγο μεγαλύτερο, δηλαδή όχι στην Ευρώπη. Νομίζω θα γίνει, είμαι κοντά σε αυτό», δήλωσε μεταξύ άλλων, η Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτοντας ότι θα ήθελε να κάνει μία ταξιδιωτική εκπομπή.
Διαβάστε: Το ταξίδι της Ευγενίας Σαμαρά στο Αμμάν - Δείτε φωτογραφίες
Τέλος αναφέρθηκε στα παιδιά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο επάγγελμα της ηθοποιού
«Πολύ ωραία έχω περάσει στη Θεσσαλονίκη. Έφτασα σε ένα σημείο που είχα την ανάγκη να φύγω από την πόλη αυτήν και γι’ αυτό ζω εδώ πια. Μου λείπει. Είμαι γεωπόνος, σπούδασα στη Γεωπονική με σκοπό να ασχοληθώ με την αρχιτεκτονική τοπίου», είπε χαρακτηριστικά η Ευγενία Σαμαρά για τα χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τις σπουδές που έχει κάνει.