Έλλη Κοκκίνου: "Δεν είχα όνειρο να γίνω τραγουδίστρια - Δεν περίμενα ότι θα φτάσω ως εδώ"
Κυκλοφόρισε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Δεν σε αφορά»
«Υπήρξε άνθρωπος που προσπάθησε να βάλει εμπόδια στην καριέρα μου», είπε η Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου: Είμαι πολύ ενθουσιασμένη Νιώθω ότι κάνω «πρώτη φορά Φοίβο
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη Νιώθω ότι κάνω «πρώτη φορά Φοίβο». Είχαμε λείψει καλλιτεχνικά ο ένας στον άλλον. Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα, το λέω επαγγελματικά γιατί καθημερινά μιλάμε με τον Φοίβο. Ακούγοντας ένα τραγούδι καταλαβαίνεις αν είναι του Φοίβου ή όχι. Είναι σαν να ξέρει τον παλμό του κόσμου, ενώ δεν βγαίνει καθόλου. Είναι ένα δυναμικό τραγούδι που είχα ταυτιστεί στο παρελθόν μαζί του», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.
Για τα επαγγελματικά της και την προσωπική της ζωή
Για τα επαγγελματικά της: «Ετοιμάζω μια σειρά συναυλιών για το καλοκαίρι. Υπήρξε άνθρωπος που προσπάθησε να βάλει εμπόδια στην καριέρα μου αλλά συμβαίνει σε όλες τις δουλειές, δεν το πήρα προσωπικά. Σιγουρά λείπει ο Νότης Σφακιανάκης από την μουσική».Για την προσωπική ζωή της η Έλλη Κοκκίνου υπογράμμισε πως, «ο έρωτας εξαρτάται πώς θα έρθει για να παίξει ή όχι κάποιον ρόλο στην ζωή μου. Δεν είμαι πάντα σε κατάσταση του να θέλω να έχω σχέση, μου αρέσει η ελευθερία μου, να είμαι μόνη μου και αν βρεις κάτι ξαφνικά και φας μια «σφαλιάρα», δηλαδή υπάρξει έλξη, είναι διαφορετικό και είναι ευπρόσδεκτο.
«Δεν είχα όνειρο να γίνω τραγουδίστρια. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω ως εδώ. Δεν έχω δεχθεί πρόταση για να τραγουδήσω στην συναυλία στην μνήμη του Βασίλη Καρρά. Ήταν και είναι ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος ο Βασίλης Καρράς», κατέληξε.