Η πανέμορφη κληρονόμος, κόρη της Χριστίνας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή, και ο εφοπλιστής, δευτερότοκος γιος του Νίκου Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», θα πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα, η ξανθιά καλλονή με τα υπέροχα μάτια πριν από λίγες μέρες ανέβασε φωτογραφία στο Instagram όπου κρατάει ένα δερμάτινο ντοσιέ που γράφει «Wedding Planner», αφού καθημερινά ρυθμίζει η ίδια όλες τις λεπτομέρειες για το μυστήριο και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει. Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό πραγματοποίησε τον πολιτικό του γάμο στο δημαρχείο του Λονδίνου, σε κλειστό κύκλο συγγενών και φίλων.

Με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός πήραν τη μεγάλη απόφαση τον περασμένο Ιανουάριο. Μάλιστα, για να επισφραγίσουν την απόφασή τους, πραγματοποίησαν ένα πάρτι στις Μαλδίβες και μετά ακολούθησε ο αρραβώνας τους στις Σπέτσες και το πάρτι πριν από τον γάμο στην Ιμπιζα.

Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός ενώθηκαν τελικά με τα δεσμά του γάμου στο Λονδίνο λίγο πριν μπει το 2017 και ετοιμάζονται τώρα με το νέο έτος για τον θρησκευτικό γάμο. Αν και ο γάμος ήταν μυστικός, η πανέμορφη εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη είχε ανεβάσει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το νυφικό της χτένισμα αφού βρέθηκε σε γνωστό σαλόνι ομορφιάς της βρετανικής πρωτεύουσας και προτίμησε ένα wavy look χτένισμα. Όσον αφορά το νυφικό που θα φορέσει στον θρησκευτικό της γάμο, οι φήμες θέλουν να έχει επιλέξει κάποιον διάσημο ξένο οίκο. Άλλωστε, αναμένεται να εντυπωσιάσει, αφού φημίζεται για το εξαιρετικό στυλ της.