Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ μουσικής Μπιγιονσέ δημοσιοποίησε σήμερα μια σειρά φωτογραφιών με πρωταγωνίστρια την ίδια, όπου ποζάρει έγκυος και γυμνή, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι περιμένει δίδυμα με τον σύζυγό της Τζέι Ζι.

Η ανάρτηση μάλιστα έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων likes στην ιστορία του Instagram, ξεπερνώντας τη διάσημη εικόνα της Σελένα Γκόμεζ.

Στις φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της 35χρονης τραγουδίστριας, beyonce.com, περιλαμβάνονται ένα ασπρόμαυρο γυμνό φωτογραφικό στιγμιότυπο, πολλές φωτογραφίες με την καλλιτέχνιδα τόπλες και άλλες φωτογραφίες όπου απεικονίζεται φορώντας εσώρουχα. Πολλές έχουν φόντο λουλούδια και η Μπιγιονσέ εμφανίζεται να χαϊδεύει στοργικά την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η λεζάντα των φωτογραφιών είναι «έχω τρεις καρδιές».

Τις φωτογραφίες, μεταξύ αυτών και κάποιες με την 5χρονη κόρη του διάσημου ζευγαριού Μπλου Άιβι, συνοδεύουν ποιήματα σχετικά με την μητρότητα. Τα εν λόγω στιγμιότυπα είδαν το φως της δημοσιότητα μία ημέρα μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η οποία έσπασε κάθε ρεκόρ στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση στο Instagram συγκέντρωσε περισσότερα από 8 εκατομμύρια «like» και βρέθηκε στην κορυφή του καταλόγου των πιο αγαπημένων αναρτήσεων στο Instagram, σύμφωνα με το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, συγκέντρωσε 500.000 tweet σε μόλις 45 λεπτά χθες Τετάρτη.

Τις φωτογραφίες της Μπιγιονσέ συνόδευε σήμερα ένα ποίημα του Βρετανοσομαλού ποιητή Βάρσαν Σάιρ.

«Η Αφροδίτη με πλημμύρισε, ο δεύτερος πλανήτης από τον ήλιο, ξύπνησα στις αφρώδεις της ακτές. Θέλει να με πάει να συναντήσω τα παιδιά μου. Το έχω ξανακάνει, νιώθω ακόμα νευρικότητα» είναι οι στίχοι του ποιήματος.

Δεν είναι σαφές εάν η εγκυμοσύνη της θα επηρεάσει τα σχέδια της 35χρονης ερμηνεύτριας για την τελετή απονομής των βραβείων Γκράμι την 10η Φεβρουαρίου, όπου η Μπιγιονσέ είναι υποψήφια σε 9 κατηγορίες κι αναμενόταν να τραγουδήσει.

Η εικόνα με το προηγούμενο ρεκόρ: