Η Πάμελα Άντερσον, στα 50 της, αναδεικνύει την εκπληκτική σιλουέτα της σε διαφήμιση εσωρούχων της Coco De Mer, και μιλάει για το σεξ, και το αν ο Ντόναλντ Τραμπ είναι «καυτός» ή όχι.

Η ηθοποιός είναι διάσημη για το κορμί της, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και της εξασφάλισε έσοδα εκατομμυρίων, από τότε που εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες ως σέξι ναυαγοσώστρια στο «Baywatch» τη δεκαετία των '90s, και τις περισσότερες φωτογραφίσεις από οποιαδήποτε άλλη για το αντρικό περιοδικό «Playboy» (14 συνολικά εμφανίσεις).

Ακόμα και στα 50 της, η Πάμελα Άντερσον διατηρεί τέλειο και πολύ επιθυμητό σώμα, όπως φαίνεται από τη νέα της φωτογράφιση για τη νέα συλλογή της βρετανικής εταιρείας εσωρούχων και γυναικείων αξεσουάρ Coco de Mer σε δημιουργίες δικές της.

Όπως εκμυστηρεύτηκε: «Κάναμε μια φωτογράφηση, μερικά βίντεο και τώρα μερικές συνεντεύξεις. Μιλάμε για την κυκλοφορία της νέας μου γραμμής για την Coco De Mer. Είναι πολύ συναρπαστικό και θα είναι μια τεράστια επιτυχία, επειδή τα αυτά εσώρουχα συσχετίζονται μαζί μου».

Ο Έλβις κυριάρχησε στη δεκαετία του '50, ενώ οι Μάργκαρετ Θάτσερ και Ρόναλντ Ρέιγκαν τη δεκαετία του '80. Η δεκαετία του '90 όμως; Αυτή ανήκει στους Μάικλ Τζόρνταν, Μπιλ Κλίντον, Ματ Γκρόνινγκ, Κερτ Κομπέιν και σίγουρα στην Πάμελα Άντερσον.

H Πάμελα Άντερσον επιστρέφει ως πρέσβειρα, ή αλλιώς το κεντρικό πρόσωπο, της εταιρείας εσώρουχων με έδρα το Λονδίνο Coco De Mer.

Είδαμε το θέμα στο highsnobiety.com

Η αισθησιακή 50χρονη ηθοποιός φρόντισε να δείξει την παιχνιδιάρικη διάθεσή της και την πολύ νεανική εμφάνισή της.

Δείτε ακόμα:

Αυτή είναι η πιο «καυτή» χριστουγεννιάτικη διαφήμιση (3 ΒΙΝΤΕΟ)