Η εντυπωσιακή Μαρία Αντωνά διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η ραδιοφωνική παραγωγός, φέτος απέκτησε και τηλεοπτική παρουσία σε μία από τις πιο γνωστές και υψηλής τηλεθέασης εκπομπής της τηλεόρασης, και είναι ζευγάρι με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Άρη Σοϊλέδη.

«Ζουν έναν παράφορο έρωτα. Επιθυμούν και οι δύο να πορεύονται στο μέλλον μαζί. Ταιριάζουν πολύ και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να μας φέρουν προ εκπλήξεως με τις ευχάριστες εξελίξεις στον έρωτά τους», αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Μαρίνα Αντωνά διαθέτει κι έναν από τις πιο «καυτούς» λογαριασμούς στο Instagram, όντας ένα πολύ δροσερό και φρέσκο κορίτσι.

Η Θεσσαλονίκη την απολάμβανε χρόνια τώρα. Ήρθε ο καιρός και η πρωτεύουσα έκλεψε άλλο ένα ταλέντο από την όμορφη συμπρωτεύουσα και η Μαρία Αντωνά, με ένα βιογραφικό με πολλούς τίτλους ήδη κάνει αίσθηση στα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας.

Ραδιοφωνική παραγωγός, Dj, παρουσιάστρια σε μουσική εκπομπή, στις κληρώσεις του ΟΠΑΠ και μέλος μια πολύ πετυχημένης πρωινής εκπομπής.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν: