Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και η όμορφη σύντροφος του πολυτάλαντου Δημήτρη, Άννα Σταθάκη.

«Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που βοήθησαν στην έκπληξη και που τον αγαπάνε λίγο λιγότερο από εμένα» τόνισε η γλυκιά Άννα.

Γενέθλια είχε χθες Τετάρτη (10/04) ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος αποκάλυψε την ηλικία του μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Starovas (@dstarovas_official) on

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του και στη λεζάντα, έγραψε: «Όσο περνάνε τα χρόνια, μεγαλώνοντας συνειδητοποιεί κανείς, πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να την «ξοδεύουμε» σε ανόητους εγωισμούς και μικροψυχίες… Σήμερα κλείνω τα 56! Διανύω μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όσα απλόχερα μου προσέφερε και μου προσφέρει!! ( Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές!!)”!

Οι συνεργάτες του στο «Your Face Sounds Familiar», αλλά και η σύντροφος του Άννα Σταθάκη του ετοίμασαν μια τούρτα – έκπληξη στο χθεσινό γύρισμα του show. Μάλιστα, η Σταθάκη έκανε δηλώσεις στην κάμερα και ευχήθηκε στον Σταρόβα:

«Να είναι γερός, τίποτα άλλο! Να μας χαρίζει αγάπη και γέλιο με την καρδιά του, την αυθεντικότητα του και την ειλικρίνεια του προς όλους μας. Να χαίρεται το παιδί του πάνω απ’ όλα, τη μητέρα του και εμένα».

 
 
 
View this post on Instagram

???? Χρόνια πολλά στο αστέρι μου !!! ????????????

A post shared by Anna Stathaki (@annapstathaki) on

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο του «Πρω1νού», Άννα Ζηρδέλη για το αν σκοπεύουν να παντρευτούν, απάντησε:

«Θα ρωτήσετε τον ίδιο! Τον αγαπώ κι έτσι κι ας μην με παντρευτεί», ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας που έκανε δηλώσεις λίγο αργότερα, στην ίδια ερώτηση, είπε: «Περιμένω να τελειώσει το παιχνίδι, να ηρεμήσουμε για να περιποιηθώ λίγο τον εαυτό μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: