Και βέβαια ανέβασε τις φωτογραφίες από τη Μύκονο στα social media.

Το καλοκαίρι για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου μόλις ξεκίνησε. Αν και δεν κάνει ζέστη ακόμα η γνωστή dj φρόντισε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη ανεβάζοντας στο Instagram της φωτογραφίες της με το ολόσωμο αποκαλυπτικό μαγιό της.

«Η ωραιότερη ώρα της ημέρας σε μια από τις πιο αγαπημένες μου παραλίες της Μυκόνου.

Πόσο πολύ άλλαξε ο Ορνός από τότε που αποφάσισε να ανοίξει το υπέροχο @kuzina.mykonos ο καλός μου φίλος Λορέντζο σε μια όχι και τόσο δημοφιλή παραλία τότε.

Πόσο πολύ άλλαξαν τα πράγματα μερικά μόλις χρόνια μετά.

Από τις σπάνιες περιπτώσεις που πραγματικά το μεράκι και η όμορφη αισθητική δικαιώνουν με το αποτέλεσμα τους τον κάθε επισκέπτη. Η ιδανική παραλία να αράξεις για μπάνιο χουζούρι στον ήλιο οφθαλμόλουτρο (γιατί μαζεύει πολύ ωραίες παρουσίες) φοβερό φαγητό από το καλύτερα σούσι που έχω φάει και όχι μόνο.

Καφεδάκι ποτάκι όλη μέρα και φοβερές μουσικές από πολύ καλούς φίλους μου dj. Άσε που όταν φυσάει στη Μύκονο που φυσάει πάντα είναι από τα λίγα μέρη που πραγματικά δεν το πιάνει ο άνεμος.

Και η φιλοξενία και η ευγένεια της ομάδας που δουλεύει εδώ σου φτιάχνει και άλλο το κέφι και τη διάθεση. Αυτά από την όμορφη Μύκονο» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της.

Ας απολαύσουμε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις στην σελίδα της στο Instagram:

 
 
 
View this post on Instagram

Η ωραιότερη ώρα της ημέρας σε μια από τις πιο αγαπημένες μου ???? παραλίες της Μυκόνου! Πόσο πολυ άλλαξε ο Ορνος από τότε που αποφάσισε να ανοίξει το υπέροχο @kuzina.mykonos ο καλος μου φίλος Λορέντζο σε μια όχι και τόσο δημοφιλή παραλία τότε! Πόσο πολυ άλλαξαν τα πράγματα μερικά μόλις χρόνια μετα! Από τις σπάνιες περιπτώσεις που πραγματικά το μεράκι και η όμορφη αισθητική δικαιώνουν με το αποτέλεσμα τους τον κάθε επισκέπτη!!!Η ιδανική παραλία να αράξεις για μπάνιο χουζούρι στον ήλιο οφθαλμολουτρο (γιατι μαζεύει πολύ ωραίες παρουσίες) ???? φοβερό φαγητό από το καλύτερα σούσι που έχω φάει και όχι μόνο! ???? Καφεδάκι ποτάκι όλη μέρα και φοβερές μουσικες ???? από πολύ καλούς φίλους μου #dj Άσε που όταν φυσάει στη Μύκονο που φυσαει πάντα είναι από τα λίγα μέρη #location που πραγματικά δεν το πιάνει ο άνεμος! Και η φιλοξενία και η ευγένεια της ομάδας που δουλεύει εδω σου φτιάχνει και άλλο το κεφι και τη διάθεση????????????????????????????! Αυτά απο την όμορφη Μύκονο! @nektarios_skamnakis I love you!!Πολλά ???? σε όλους να έχουμε ένα όμορφο ζεστό απόγευμα!! ???? #beachwear #beachlife @di.ma.do #sunshine #sunset #bootygoals #bootypics #ilovegreece #mykonos

A post shared by Maggie Charalampidou (@djmaggiex) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maggie Charalampidou (@djmaggiex) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maggie Charalampidou (@djmaggiex) on

 
 
 
View this post on Instagram

Hello folks ????????well hello #summer ????????????????????????! Έχει απίστευτη θέα από το δωματιο μου στο Τολο!! Είναι φανταστικά! Έχω άδικο? Ελλάδαρα μου σε αγαπω ????! Τόσο απλά και τόσο όμορφα! Όπου και να βρεθείς στην όμορφη μας Ελλαδιτσα είναι υπέροχα! Σας περιμένω στις 6 το απογευμα νταν καρα νταν στο Ναύπλιο στην εκδήλωση του Δήμου Ναυπλίου! Θα είναι τέλεια ελάτε! Και φυσικά θα παίξω μουσικάρες ???? ???? ???? ???? ???? ???? #nafplio #tolo #party #womandj #music #curves #curvesaresexy @panoszinas @cinema_by_panoszinas #beachlife #hotwomen #hotel

A post shared by Maggie Charalampidou (@djmaggiex) on

 
 
 
View this post on Instagram

Καλημέρα όλη ❤️ μέρα ???? αγαπημένο μου ????παρεακι! ???? Να έχουμε ένα τέλειο μήνα ????‼️Καλώς μας ήρθες Άνοιξη????????! ???? Με αυτό το υπέροχο κορμάκι του ταλαντούχου φίλου μου @tassos_mitropoulos (που έχει απίστευτη εφαρμογή που δυστυχώς δεν μπορείτε να δείτε ????????????) νιώθω σαν να φοράω μαγιό έτοιμη για θάλασσα ???? και έχω μπει για τα καλά στο κλίμα! ????????Πωωωω τι απίθανη μέρα ???? είναι αυτή ???? Ραντεβού στον @music89.2 ❤️ 4-6 θα σερβίρω μουσικάρες ???? ???? ???? για πρώτο και δεύτερο πιάτο και πριόνια για επιδόρπιο ???? ???? ???? #friday #iminlove #happyfriday #sexy #curves #curvesaresexy #beachwear

A post shared by Maggie Charalampidou (@djmaggiex) on