Πρεμιέρα το Σάββατο 14/11 για το Cook Magazine
Στο πρώτο τεύχος μιλάμε για τα ζυμαρικά
Σε αυτό το τεύχος μιλάμε για τα ζυμαρικά, είναι μια αγάπη την οποία όλοι οι Έλληνες και όλοι οι Μεσογειακοί λαοί την έχουμε. Στο πρώτο περιοδικό συστηνόμαστε με 20 εκπληκτικές συνταγές πανεύκολες με ζυμαρικά , να μπορεί να τις κάνει ο οποιοσδήποτε από το σπίτι του.
Ειναι μια καινούργια προσπάθεια με τα Παραπολιτικά, είναι κάτι ωραίο, είναι κάτι νόστιμο. Θα είναι μια φορά το μήνα με τα Παραπολιτικά. Τώρα που είναι η περίπτωση του lockdown στοχεύουμε να στηρίξουμε το λαό, να δώσουμε κάποιες εύκολες συνταγές τις οποίες να μπορέσουν να τις κάνουν από το σπίτι, να περνάνε όμορφα μαζί μας γιατί ωραίο είναι και το internet, ωραία και η τηλεόραση αλλά το έντυπο έχει μια άλλη υπόσταση. Είναι σαν να είμαι και εγώ εκεί, είναι σαν να είναι ο Βαρθαλίτης στο σπίτι σας .
Αύριο Σάββατο με τα Παραπολιτικά πρεμιέρα.
Ειναι μια καινούργια προσπάθεια με τα Παραπολιτικά, είναι κάτι ωραίο, είναι κάτι νόστιμο. Θα είναι μια φορά το μήνα με τα Παραπολιτικά. Τώρα που είναι η περίπτωση του lockdown στοχεύουμε να στηρίξουμε το λαό, να δώσουμε κάποιες εύκολες συνταγές τις οποίες να μπορέσουν να τις κάνουν από το σπίτι, να περνάνε όμορφα μαζί μας γιατί ωραίο είναι και το internet, ωραία και η τηλεόραση αλλά το έντυπο έχει μια άλλη υπόσταση. Είναι σαν να είμαι και εγώ εκεί, είναι σαν να είναι ο Βαρθαλίτης στο σπίτι σας .
Αύριο Σάββατο με τα Παραπολιτικά πρεμιέρα.