Το εορταστικό τεύχος του COOK Magazine το Σάββατο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με την υπογραφή του νέου Έλληνα Master Chef Σταύρου Βαρθαλίτη
Τα Παραπολιτικά και το Cook Magazine σας προσκαλούν να περάσετε τις γιορτές με τις πιο πρωτότυπες και απολαυστικές προτάσεις του νέου Έλληνα Master Chef!
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς 40 εορταστικές συνταγές για κάθε περίσταση: δείπνο για δύο, βραδιά με σειρές, στο σπίτι με φίλους, μικρά ή μεγάλα γιορτινά τραπέζια, αλλά και σάντουιτς για έναν και φανταστικές σούπες για το κρύο Ακόμα, έξυπνες ιδέες για ό,τι περισσέψει από το τραπέζι της γιορτής και συνταγή έκπληξη για γαλοπούλα! Και δεν σταματάμε εδώ!
Στο Cook Magazine αυτού του μήνα θα βρείτε: υπέροχα delicatessen, προϊόντα για έκτακτες χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις, τις γεύσεις, τα μέρη και τα υλικά που θα μας απασχολήσουν τη νέα χρονιά, καθώς και ένα μεγάλο αφιέρωμα στην «Τρούφα», το αρωματικό μανιτάρι των γιορτών που έρχεται στο προσκήνιο!
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς 40 εορταστικές συνταγές για κάθε περίσταση: δείπνο για δύο, βραδιά με σειρές, στο σπίτι με φίλους, μικρά ή μεγάλα γιορτινά τραπέζια, αλλά και σάντουιτς για έναν και φανταστικές σούπες για το κρύο Ακόμα, έξυπνες ιδέες για ό,τι περισσέψει από το τραπέζι της γιορτής και συνταγή έκπληξη για γαλοπούλα! Και δεν σταματάμε εδώ!
Στο Cook Magazine αυτού του μήνα θα βρείτε: υπέροχα delicatessen, προϊόντα για έκτακτες χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις, τις γεύσεις, τα μέρη και τα υλικά που θα μας απασχολήσουν τη νέα χρονιά, καθώς και ένα μεγάλο αφιέρωμα στην «Τρούφα», το αρωματικό μανιτάρι των γιορτών που έρχεται στο προσκήνιο!