Cook Magazine: Έρχεται στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ γεμάτο ελαφριές συνταγές με την υπογραφή του νέου Έλληνα Master Chef, Σταύρου Βαρθαλίτη

Αυτόν τον μήνα στο Cook Magazine ο νέος Έλληνας Master Chef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για την νέα χρονιά τις πιο ελαφριές συνταγές του για μετά τις γιορτές!
Νόστιμα Brunch για όλα τα γούστα: Χορταστικές ομελέτες, pancakes και ευφάνταστες δημιουργίες με αυγό. Σαλάτες που χορταίνουν: 4 σούπερ σαλάτες ως πλήρη γεύματα. Σπιτικά smouthies γεμάτα βιταμίνες, για να ξεκινάτε τη μέρα σας πιο υγιεινά από ποτέ! Γκουρμέ ψωμιά για όλες τις ώρες αλλά και πέντε φευγάτα κέικ: Εύκολα, ευπαρουσίαστα και απoλύτως λαχταριστά.
Τέλος ο Σταύρος μας παρουσιάζει τις καλύτερες συνταγές του για κοτόπουλο αλά Βαρθαλίτης, που θα σας κάνουν να γλείφετε τα δάχτυλά σας!
Νόστιμα Brunch για όλα τα γούστα: Χορταστικές ομελέτες, pancakes και ευφάνταστες δημιουργίες με αυγό. Σαλάτες που χορταίνουν: 4 σούπερ σαλάτες ως πλήρη γεύματα. Σπιτικά smouthies γεμάτα βιταμίνες, για να ξεκινάτε τη μέρα σας πιο υγιεινά από ποτέ! Γκουρμέ ψωμιά για όλες τις ώρες αλλά και πέντε φευγάτα κέικ: Εύκολα, ευπαρουσίαστα και απoλύτως λαχταριστά.
Τέλος ο Σταύρος μας παρουσιάζει τις καλύτερες συνταγές του για κοτόπουλο αλά Βαρθαλίτης, που θα σας κάνουν να γλείφετε τα δάχτυλά σας!