Cook Magazine: Έρχεται το Σάββατο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με ένα μεγάλο αφιέρωμα στη σοκολάτα, με την υπογραφή του νέου Έλληνα Master Chef Σταύρου Βαρθαλίτη
Αυτόν τον μήνα ο έρωτας περνάει από το στομάχι και από το Cook Magazine που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με τα Παραπολιτικά. Ο νέος Έλληνας Master Chef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα για όσους είναι ερωτευμένοι…. με τη ΣΟΚΟΛΑΤΑ!
Απολαύστε τις πιο ακαταμάχητες συνταγές του για λαχταριστά brownies με φυστικοβούτυρο, μεθυσμένες τρούφες σοκολάτας, προφιτερόλ – κόλαση και πολλές ακόμα σοκολατένιες δημιουργίες που θα ραγίσουν καρδιές.
BONUS: Το στρώσιμο της σοκολάτας, βήμα-βήμα. Δοκιμάστε επίσης τις «καυτές» συνταγές του Σταύρου για burger σε κλασσική, vegan και γκουρμέ εκδοχή, και φανταστικά πιάτα με κρέας και λουκάνικα που θα σας συναρπάσουν. Ακόμα, σε αυτό το τεύχος σας παρουσιάζουμε τη νέα μας στήλη «Μαγειρική για Παιδιά» με πρώτο μάθημα: Πίτσα για όλους! Τέλος, αποκλειστική συνέντευξη: Ντορέττα Παπαδημητρίου!
Απολαύστε τις πιο ακαταμάχητες συνταγές του για λαχταριστά brownies με φυστικοβούτυρο, μεθυσμένες τρούφες σοκολάτας, προφιτερόλ – κόλαση και πολλές ακόμα σοκολατένιες δημιουργίες που θα ραγίσουν καρδιές.
BONUS: Το στρώσιμο της σοκολάτας, βήμα-βήμα. Δοκιμάστε επίσης τις «καυτές» συνταγές του Σταύρου για burger σε κλασσική, vegan και γκουρμέ εκδοχή, και φανταστικά πιάτα με κρέας και λουκάνικα που θα σας συναρπάσουν. Ακόμα, σε αυτό το τεύχος σας παρουσιάζουμε τη νέα μας στήλη «Μαγειρική για Παιδιά» με πρώτο μάθημα: Πίτσα για όλους! Τέλος, αποκλειστική συνέντευξη: Ντορέττα Παπαδημητρίου!