Η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ
Η «Ελευθερία» θα κατακτηθεί με έξι βήματα
• Το χρονοδιάγραμμα των εμβολιασμών
• Η κατακόρυφη αύξηση των δόσεων μέχρι τον Απρίλιο, η συνδρομή στις επιχειρήσεις και η εικόνα στην υπόλοιπη Ευρώπη
Βασίλης Κοντοζαμάνης, αν. υπουργός Υγείας
«Τείχος ανοσίας στη χώρα στις αρχές του καλοκαιριού»

Τι κρύβει το φεστιβάλ βίας στη Νέα Σμύρνη

Ονειρεύονται «αντάρτικα» πόλης και χάος
• Το άγριο παρασκήνιο της εφιαλτικής Τρίτης
• Η υπόθεση «Κουφοντίνας» και η επόμενη μέρα
• Στοχοποιούν αστυνομικούς οι εξτρεμιστές
• Οι εκτιμήσεις της Κατεχάκη

Παύλος Μαρινάκης, πρόεδρος ΟΝΝΕΔ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην καταστροφή καλώντας σε πορείες-βόμβες»

Καλογρίτσας-gate
Η αρχή του τέλους για τον Νίκο Παππά
• Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε
• Η Προανακριτική, η κατηγορία για το κακούργημα και άλλες ιστορίες...
• Τα ραντεβού και οι επαφές που καίνε το πρώην alter ego του Τσίπρα

Νέο πακέτο στήριξης ύψους 2,5 δισ. ευρώ

Διαβάστε στο Secret
Δοκιμάζει ξανά τον διχασμό ο Αλέξης Τσίπρας

Πράκτωρ Π
Η εξαφάνιση της Γιάννας και η επικοινωνιακή επανάσταση...

Μπλε κάδοι
Θυμήθηκαν τις εισφορές λίγο πριν κλείσουν...

Περιμένουν τον πελαργό λόγω καραντίνας
Και οι επτά έμειναν… έγκυες


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν με μεγάλες προσφορές

ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Παρασκευή με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο 4ος τόμος της επετειακής έκδοσης της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους από την Εκδοτική Αθηνών

Στον τέταρτο τόμο παρακολουθούμε να αναπτύσσονται οι πόλεις-κράτη, ένα μοναδικό φαινόμενο την ιστορία της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μικρές, κυρίαρχες επικράτειες, για αυτόνομα και αυτάρκη κέντρα που συχνά αλληλοσυγκρούονται και σε αυτά δημιουργούνται πολιτεύματα, από τη μοναρχία και την αριστοκρατία έως έναν καθαρό τύπο. Δημοκρατίας, εξελίσσεται η πολιτική και πνευματική ελευθερία, καθώς και η ελευθερία της ηθικής και της προσωπικότητας του ανθρώπου. Η περίοδος αυτή κλείνει με τους νικηφόρους Μηδικούς πολέμους, ορόσημο του τέλους μιας εποχής, πλούσιας και γόνιμης και αρχή της επόμενης λαμπρής εποχής της αρχαίας Ελλάδας, της χρυσής κλασικής περιόδου.

Η «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους» είναι έργο ενιαίο, γενικό και αδιάσπαστο από την αυγή του Ελληνισμού έως τον εικοστό αιώνα. Από την αρχή, την απώτερη ιστορία, διαμέσου των αρχαϊκών χρόνων, περνάει στους κορυφαίους αιώνες της κλασικής, αλεξανδρινής και ελληνιστικής εποχής, συνεχίζει στον χριστιανικό ελληνισμό της ακμής του Βυζαντίου, στους αιώνες του οθωμανικού ζυγού και στην εθνική αναγέννηση, περνώντας πλέον στη σύγχρονη εποχή. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η ιστορία της ανθρωπότητας είναι η ιστορία του ελληνικού πολιτισμού. Ο ελληνικός χώρος υπήρξε μικρός, το πνεύμα του όμως τον κατέστησε κέντρο της Οικουμένης. Γιατί σε αυτόν τον τόπο καθιερώθηκε το πρωτείο του πνεύματος. Οι Ρωμαίοι κατέκτησαν τον ελληνικό γεωγραφικό χώρο αλλά το ελληνικό πνεύμα κατέκτησε την Ρώμη. Στους αιώνες της τουρκοκρατίας το ελληνικό πνεύμα ήταν αυτό που οδήγησε στον ξεσηκωμό του Γένους και οδήγησε στην ελληνική επανάσταση και στην ελευθερία του έθνους. Για τους ξένους λαούς η γνώση της ελληνικής ιστορίας αποτελεί μία άμεση επικοινωνία με τις ρίζες του πολιτισμού, με τη μακραίωνη συνέχεια και την πορεία του κόσμου. Επειδή πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι αποκομμένο, αλλά ότι η ιστορία έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, θελήσαμε να παρουσιάσουμε αυτή τη συνέχεια με συνέπεια.