Αυτό τον μήνα στο Cook Magazine που κυκλοφορεί αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά το Σάββατο 10.4, ο νέος Έλληνας Masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς τις πιο απολαυστικές γιορτινές συνταγές για το απόλυτο πασχαλινό τραπέζι:

  • Σπιτικές πίτες για όλα τα γούστα
  • Ψητά λαχανικά σε απίθανους συνδυασμούς
  • Μαγειρίτσα σε τρεις εκδοχές: κλασσική, με κρέας ή με ντομάτα
  • Παραδοσιακό αρνάκι στη σούβλα ή στον φούρνο
  • Πασχαλινά κουλουράκια, τσουρέκια και άλλα απολαυστικά γλυκά

Ακόμα, στο νέο τεύχος του Cook Magazine βάφουμε πρωτότυπα πασχαλινά αβγά, δοκιμάζουμε τα καλύτερα τσίπουρα και κάνουμε βόλτα στη Σύρο