Το Cook Magazine έρχεται στα Παραπολιτικά γεμάτο γιορτινές συνταγές για το Πάσχα με την υπογραφή του Σταύρου Βαρθαλίτη

Αυτό τον μήνα στο Cook Magazine που κυκλοφορεί αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά το Σάββατο 10.4, ο νέος Έλληνας Masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς τις πιο απολαυστικές γιορτινές συνταγές για το απόλυτο πασχαλινό τραπέζι:
- Σπιτικές πίτες για όλα τα γούστα
- Ψητά λαχανικά σε απίθανους συνδυασμούς
- Μαγειρίτσα σε τρεις εκδοχές: κλασσική, με κρέας ή με ντομάτα
- Παραδοσιακό αρνάκι στη σούβλα ή στον φούρνο
- Πασχαλινά κουλουράκια, τσουρέκια και άλλα απολαυστικά γλυκά
Ακόμα, στο νέο τεύχος του Cook Magazine βάφουμε πρωτότυπα πασχαλινά αβγά, δοκιμάζουμε τα καλύτερα τσίπουρα και κάνουμε βόλτα στη Σύρο