Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor καθώς η Βρισηίδα Ανδριώτου έχασε την ψυχραιμία της και άρχισε να τσακώνεται σχεδόν με ολόκληρη την ομάδα της.

Όλα ξεκίνησαν από την ήττα των Διάσημων στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα. Η παίκτρια των Κόκκινων δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος υγείας, όμως κατάφερε να επικρατήσει στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας.




Αυτό που φαίνεται να την ενόχλησε ήταν η αδιαφορία των συμπαικτών της για τη συμβουλή που τους έδωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας.

Η κατάσταση ωστόσο ξέφυγε όταν η ίδια αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη της στους συμπαίκτες της καθώς μερικοί την αποκάλεσαν ανώριμη γι’ αυτή της την στάση. Ιδίως ο Άρης της είπε ότι κάνει σα μωρό και ότι δεν δείχνει σεβασμό στους συμπαίκτες της, και κάπου εκεί η μπάλα χάθηκε. Ο Άρης Σοϊλέδης, φανερά ενοχλημένος από τη στάση της

«Το να τσαντίζεσαι και να φεύγεις από την κουβέντα και να κάνεις σαν πέντε χρονών δεν ωφελεί πουθενά. Δεν σε βγάζει κανείς κακομαθημένο, Βρισηίδα. Κακομαθημένο φαίνεσαι με αυτά που κάνεις τώρα. Που γυρνάς την πλάτη, ενώ μιλάμε και κάνεις σαν μωρό. Δεν είναι ωραίο. Αυτό το κάνει ένα πεντάχρονο. Δεν δείχνει σεβασμό. Το ξέρουμε ότι δεν έχεις σεβασμό γιατί σου μιλάμε και μας γυρνάς την πλάτη».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε σε έντονο ύφος
«Α, λοιπόν και πεντάχρονο και ξερόλας και τώρα δεν σέβομαι. Τέλεια, τέλεια, τέλεια. Ο Άρης σήμερα το έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Τι έγινε ξαφνικά και έχεις βγει τόσο εναντίον μου; Έχω καταλάβει ότι κάθεστε τόση ώρα, μου επιτίθεστε τρία άτομα και μου έχετε πει τόσα πράγματα. Ξερόλας, πεντάχρονο και δεν σέβομαι. Και έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι. Κατάλαβες; Έλα, έλα ξεκουμπήσου… Ξεκουμπήσου… Δεν θα με κράζετε τόση ώρα και θα κάθομαι εγώ να συζητάω μαζί σας. Τελείωνε».

«Νιώθω ότι δεν με σέβεσαι, κορίτσι μου, όταν μιλάμε και μου γυρνάς την πλάτη! Τα ξεκουμπήσου και αυτά όχι σε μένα. Το κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι με καμιά τριάδα που έχεις στο μυαλό σου» ανταπάντησε ο ποδοσφαιριστής.




Η ένταση κράτησε αρκετή ώρα. Η Βρισηίδα ένιωσε να δέχεται πυρά από παντού και ξέσπασε σε κλάματα.
 
Η δυναμική παρέμβαση του Λάμπρου όμως επανέφερε τους Κόκκινους στην τάξη.