Στο περιστατικό του Γιώργου Κιμούλη με την Τζένη Ιωκειμίδου αναφέρθηκε ο δικηγόρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη και παραδέχθηκε ότι όλα συνέβησαν όπως τα περιέγραψε η ηθοποιός. Ο Βασίλης Καπερνάρος εξέφρασε τις θέσεις του πελάτη του, αναφέροντας πως βγαίνει να μιλήσει στην τηλεόραση καθώς μέσω αυτής έχει διαμορφωθεί η κοινή γνώμη για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Ο κύριος Κιμούλης είναι άνεργος αυτή τη στιγμή εξαιτίας της καταδίκης από την τηλεόραση, που βγήκε η κυρία Δούκα και οι άλλοι δύο δικοί της που θα αποδείξουμε ότι δεν ισχύουν. Σας λέω ότι πράγματι υπήρχαν διαφορές. Ας πούμε ότι είναι τελειομανής, δύστροπος, δεν μπορείς να τον φωτογραφίζεις και να λες να πάει στην Τρίπολη», είπε ο κ. Καπερνάρος, ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΕΗ είπε ότι είναι υποχρέωσή του να ερευνά και να διασταυρώνει μια καταγγελία.

Και μιλώντας για τη Δώρα Χρυσικού είπε ότι δεν καταμαρτυρά ότι είδε η ίδια τον Γιώργο Κιμούλη να χτυπάει τη Ζέτα Δούκα. «Ο κ. Ψαρράς το είδε και δεν κάλεσε το ΕΚΑΒ, ούτε φώναξε στο θέατρο, ούτε φώναξε τους άλλους συνεργάτες, ούτε πήγαν στην Αστυνομία. Και έρχονται μετά από 13 χρόνια και λένε αυτά».

Για την Τζένη Ιωακειμίδου ωστόσο και το περιστατικό που αφηγήθηκε ξανά στο Instagram, ο κ. Καπερνάρος αποκάλυψε: «Μπορεί να υπήρξε ένταση. Αυτό τι σημαίνει; Πήγαμε μιλήσαμε σε πολιτισμένο επίπεδο. Η κ. Ιωακειμίδου κατανόησε, δέχτηκε τις εξηγήσεις, ήταν και ο κ. Παυλάκης. Παρουσία μου έκλεισε η διαφορά και συνεχίστηκε η παράσταση. Πράγματι η κυρία Ιωακειμίδου λέει αλήθεια. Οι αλήθειες δεν κρύβονται».

Η Τζένη Ιωακειμίδου βλέποντας τη συνέντευξη θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια το γνωστό δικηγόρο: «Ευχαριστώ τον κ. Καπέρναρο για την αλήθεια που μοιράστηκε δημόσια».

Να σημειωθεί ότι η Τζένη Ιωακειμίδου είναι μία από τις ηθοποιούς που κατήγγειλαν ότι έχουν δεχτεί άσχημη συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα».

Μετά την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στη Ζέτα Δούκα, εξαιτίας των όσων κατήγγειλε για τον ηθοποιό περί ψυχολογικής και λεκτικής κακοποίησης, στη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά, επειδή τάχθηκαν υπέρ της, αλλά και στο ΣΕΗ ζητώντας περισσότερα από 1.200.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση και διαφυγόντα κέρδη, η Τζένη Ιωακειμίδου αναδημοσίευσε τη δική της εμπειρία στο Instagram της με τίτλο: «Ένα χρόνο μετά».

Η ηθοποιός ανάφερε ότι η συγκεκριμένη συνεργασία ήταν η χειρότερη, η πιο δύσκολη συνεργασία που είχε στα 10 χρόνια που ήταν ηθοποιός και κατέληξε: «Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Τζένη Ιωακειμίδου.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 2 Μαρτίου 2022