Μπορεί να ξεκίνησαν με τις καλύτερες προοπτικές, τα πράγματα όμως φαίνεται πως δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Η ρήξη ανάμεσα στον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα, το τηλεοπτικό δίδυμο του Star, δεν άργησε να έρθει. Τι ακριβώς όμως συνέβη μεταξύ τους;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Mega Καλημέρα», χθες το πρωί, έχει πέσει… ψύχρα ανάμεσα στον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, δημιουργήθηκαν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες, με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό δίδυμο να έλθει σε ρήξη. Τα αίτια ήταν προφανή. Ποιος θα ήταν αυτός που θα καλημέριζε το τηλεοπτικό κοινό, ποιος θα έχει μεγαλύτερο χώρο στην εκπομπή και άλλα πολλά.

Μάλιστα, ένταση δημιουργήθηκε και για το γεγονός που αφορά τη νέα τηλεοπτική σεζόν και το ποιος μένει αλλά και ποιος φεύγει από την εκπομπή. Το Star, από ό,τι φαίνεται, δεν έχει μείνει ικανοποιημένο με το τηλεοπτικό δίδυμο και σκέφτεται πολύ σοβαρά τη νέα τηλεοπτική σεζόν να τους χωρίσει. Άγνωστη παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Καρτελιά μέχρι στιγμής, καθώς δεδομένη θεωρείται της Ελίνας Παπίλα, που, όπως όλα δείχνουν, τη νέα σεζόν θα βρίσκεται μόνη της στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 4 Ιουνίου 2022