Μα, τι να λέμε τώρα! 213 άντρες είχαν γραφτεί σε λίστα αναμονής για να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι. Δεν ξέρεις πια τι να πεις. Στερεύουν και οι λέξεις. Λίστα αναμονής για βιασμό 12χρονης, ρε φίλε; Φαντάσου τι γίνεται γύρω μας και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι. Και κάθε μέρα που περνάει ολοένα και περισσότερα βγαίνουν στη φόρα.

Τα social media άρπαξαν φωτιά. Καθημερινά όλοι έχουν να πουν κι από κάτι, να βρίσουν, να αναθεματίσουν, μέχρι και τη θανατική ποινή για τους βιαστές ανηλίκων ζητούν.

Ο 53χρονος παιδοβιαστής και μαστροπός της 12χρονης, που την εξέδιδε στα Σεπόλια, ονομάζεται Ηλίας Μίχος. Άμεσα, όλοι βρήκαν πληροφορίες και φωτογραφίες του, όπου ποζάρει με γνωστούς ανθρώπους, τους οποίους κατηγορούν, λες και ήξεραν τι κουμάσι είναι ο τύπος. Άνθρωπος της πολιτικής (;), άνθρωπος της εκκλησίας, άνθρωπος της κοινωνίας μας, άνθρωπος από τον Κολωνό, μια λαϊκή συνοικία - ο οποίος δεν φτάνει που βίαζε το ανήλικο κορίτσι, το εξέδιδε κιόλας για 50 ευρώ.

Οι πληροφορίες για την υπόθεση σοκάρουν καθημερινά. Η «βρωμιά» κάποιων δεν έχει όρια. Τον συνέλαβαν και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, μια ξιφολόγχη κ.ά. Η γυναίκα του ήταν σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και ο γιος του δημοσιογράφος. Ο ίδιος, σου λέει, μέχρι και στην τηλεόραση έχει βγει. Ένας άρρωστος, διεστραμμένος άνθρωπος, ο οποίος, αντί να πάει να κάνει θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, απολάμβανε να βιάζει ένα παιδί και μάλιστα να καταγράφει τις αρρωστημένες πράξεις του και τις αναρτούσε σε ιστότοπο. Απ’ αυτόν τον ιστότοπο εντόπιζε άλλους άνδρες, που βίαζαν την ανήλικη έναντι αμοιβής. Για κάθε ραντεβού έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ.

Ηλίας Μίχος, φανατικός του «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια», ψάλτης, με γνωριμίες στην εκκλησία και στην Αστυνομία. Ένας πολίτης υπεράνω πάσης υποψίας. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να τραυματίζεις διά βίου ένα ανήλικο παιδί.

Δεν υπάρχει χειρότερο από το να είσαι γονιός και εν γνώσει σου να αφήνεις να βιάζουν το ανήλικο παιδί σου - καταστρέφοντας τον ψυχικό του κόσμο και τη ζωή του.