Παραληρούσε τα ξημερώματα της Πέμπτης το twitter με την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το «Survivor All Star».

Μεταξύ των δηλητηριωδών σχολίων ήταν πως το μάλλον στημένο ειδύλλιο και μπλέξιμο με πρωταγωνιστές Καρολίνα, Μάριο-Πρίαμο, Μπo και Ελευθερία Ελευθερίου δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό κι έτσι η παίκτρια πήρε το εισιτήριο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση Τάκης Καραγκούνιας ένιωσε άβολα που οι συμπαίκτες του τον έβγαλαν και πάλι στον… τάκο, αλλά αποδείχθηκε «πολύ σκληρός για να πεθάνει τηλεοπτικά». Δεύτερος υποψήφιος ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, που έχουν μειωθεί οι αγωνιστικές του επιδόσεις, ενώ η λίστα ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που δεν μπορούσε να κρύψει την πικρία του, και την Καρολίνα, που τελικά βρέθηκε εκτός.

«Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα και αναμνήσεις και θα τις έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας κι είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στο All Star Survivor. Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης και τα πρόσωπα που μαχόμουν κι είναι ήδη εδώ», είπε, μεταξύ άλλων, η Καρολίνα Καλύβα.

Κι ενώ η Καρολίνα έφυγε, η Ελευθερία Ελευθερίου ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο για να δώσει εκ νέου ώθηση στην ίντριγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ιδιαίτερα επιθετική προς τον Μάριο Πρίαμο και θα ζητήσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του.

Στο μεταξύ, αποκαλύφθηκαν και φωτογραφίες σε κυπριακό site που δείχνουν τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα σε ιδιαίτερα διαχυτικές στιγμές κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδου στο νησί της Αφροδίτης. Την ίδια στιγμή, στο επεισόδιο της Κυριακής ένας νέος παίκτης μπαίνει στο ριάλιτι. Είναι ο Σώζων Παλαίστρος-Χάρος, που συμμετείχε στο «Survivor 2».

* Πάντως, όσον αφορά στην τηλεθέαση, το «Survivor» και πάλι μέχρι τις 23:00, οπότε έχει απέναντι ισχυρή μυθοπλασία, σημείωσε χλιαρά νούμερα, τα οποία ανέβηκαν μετά τα μεσάνυχτα, την ώρα της ανακοίνωσης της αποχώρησης κι ενώ είχε υποχωρήσει ο ανταγωνισμός. Το ποσοστό τηλεθέασης την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος έφτασε 29,3%, ωστόσο στο σύνολό του το πρόγραμμα παρά τις ίντριγκες και τις δολοπλοκίες ήταν 10 μονάδες κάτω στον μέσο όρο του δυναμικού κοινού, φτάνοντας μετά βίας το 20%.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 27/1/2023.