Η νέα σειρά «Η κατάρα της Τζέλας ∆ελαφράγκα» έρχεται στον Alpha την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Εικοσιτρία χρόνια µετά την ταινία «Το κλάµα βγήκε από τον παράδεισο», αφιερωµένη στον ελληνικό κινηµατογράφο, έρχεται, µια σάτιρα φόρος-τιµής στις µεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, µέσα από την κωµική µατιά του δίδυµου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα.

«Η παρωδία είναι µια γελοιογραφία του έργου στο οποίο αναφέρεται. Και εµείς, 23 χρόνια µετά, επιστρέφουµε στο “Κλάµα βγήκε από τον παράδεισο” αλλά παρωδούµε τη σύγχρονη τηλεόραση», επισηµαίνουν χαρακτηριστικά οι δηµιουργοί.

Η υπόθεση της νέας σειράς µάς ταξιδεύει στην Πελοπόννησο. Ανάµεσα σε δύο χωριά, την Άνω και Κάτω Παπαριά, εξελίσσεται µια ιστορία αγάπης τύπου Ρωµαίου και Ιουλιέτας… αλλά από εκεί και πέρα τίποτα δεν θα µείνει όρθιο! Αδίστακτοι επιχειρηµατίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελµατίες δολοφόνοι, εκβιασµοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συµβεί σε αυτή τη σειρά. Ας είναι καλά το «Τζέλα ∆.» και τα φουγάρα του, γιατί µπορεί ο αδέκαστος δικηγόρος Στέφανος Μπάρας να συνταξιοδοτήθηκε εις τας Αθήνας, αλλά η κατάρα της Τζέλας θα παραµείνει εις τους αιώνας.

 

Οι ηθοποιοί της σειράς των Ρέππα - Παπαθανασίου

Με ένα all-star cast ηθοποιών, σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σκηνικό, µε αλµοδοβαρικά λαµπερά ρούχα και εµβληµατικό µακιγιάζ, θα απολαύσουµε τη στροφή της τηλεόρασης από το γκλάµουρους βλαχοµπαρόκ στην ελληνική ύπαιθρο, αλλά και θα γελάσουµε µε γαργαλιστικές ατάκες που όλοι θυµόµαστε. Πρόκειται για µία πλούσια παραγωγή µε το αξεπέραστο χιούµορ των Παπαθανασίου - Ρέππα, που έχει γαλουχήσει γενιές δίχως ποτέ να χάνει ίχνος από τη φρεσκάδα του.

Το λαϊκό αυτό θέαµα υπογράφουν µουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους (σύνθεση) και η Αφροδίτη Μάνου (στίχοι) µέσα από 14 πρωτότυπα τραγούδια τα οποία θα διανθιστούν µε δαλιανιδικές χορογραφίες.

Πρωταγωνιστούν (µε αλφαβητική σειρά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελµάκη, Τζένη ∆ιαγούπη, Τζόυς Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάµη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, ∆ήµητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαµπούδη, Χάρης Χιώτης.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 8/5/2024