Δεν «μάσησε» καθόλου τα λόγια του ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», Κώστας Τσουρός, για τα λάθη και τις άβολες στιγμές που «φιλοξενήθηκαν» κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Eurovision από τον Ζερόμ Καλούτα και τον Θανάση Αλευρά

Αρχικά, σχολίασε την παράλειψη μετάφρασης από τους παρουσιαστές, όπου δεν ήταν λίγα τα σημεία που δεν υπήρχε ελληνική μετάφραση στο μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς της Eurovision. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως «
αν δεν ήξερες αγγλικά, δεν μπορούσες να καταλάβεις τι γινόταν στον τελικό της Eurovision. Είτε έβλεπες BBC είτε έβλεπες ΕΡΤ ήταν το ίδιο πράγμα. Από την άλλη, εντάξει, τα λάθη τα είδαμε, τα ακούσαμε, είπαμε και χθες την άποψη μας».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Εγώ θεωρώ ότι είναι προσβλητική η προχειρότητα με την οποία πήγαν τα παιδιά εκεί. Ο Ζερόμ προσπαθούσε κάποιες στιγμές να σώσει αυτά που λέγονταν από τον Θανάση και έκανε προσπάθεια, απλά κι αυτός δεν έχει την εμπειρία για να τα σώσει ακριβώς. Αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς και όταν είπαν για την πριγκίπισσα… όταν πας όμως παρουσιαστής στη Eurovision, υπάρχει σκαλέτα συγκεκριμένη. Το πιο οργανωμένο πράγμα που υπάρχει στον κόσμο είναι η Eurovision και οι πιο ανοργάνωτοι παρουσιαστές που υπάρχουν στον κόσμο ήταν οι Έλληνες».

«Ειδικά όταν πηγαίνεις για πρώτη φορά και νιώθεις ότι δεν είσαι ικανός και δεν έχεις τις γνώσεις για να το κάνεις, πρέπει να διαβάσεις ακόμα περισσότερο ώστε να ενημερωθείς», πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d17o03zki5hd)