Η ΕΡΤ ακύρωσε προγραμματισμένες εμφανίσεις της Μαρίνας Σάττι σε εκπομπές της.

Ο λόγος; Το χασμουρητό της όταν μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια στη συνέντευξη Τύπου στο Μάλμε για τη Eurovision, μετά τον β' ημιτελικό.

Όπως επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, «όταν κάποιος εκπροσωπεί μία χώρα και ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του και τη δημόσια εικόνα του».

Η ΕΡΤ ακυρώνει τις εμφανίσεις της Μαρίνας Σάττι

Τώρα λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Super Κατερίνα», καθώς οι επικεφαλής της δημόσιας τηλεόρασης είναι δυσαρεστημένοι με την «επίδειξη» βαριεστημάρας από την τραγουδίστρια, που υποδήλωνε αποδοκιμασία για το Ισραήλ, αποφάσισαν να ακυρώσουν -προς το παρόν τουλάχιστον- τις εμφανίσεις της στην ΕΡΤ. Για ποιες εκπομπές μιλάμε; Για το «Πρωίαν σε είδον», με οικοδεσπότες τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, και για το δελτίο ειδήσεων με τον Γιώργο Κουβαρά.

Οι ίδιες πηγές, επισήμανε στο ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, ανέφεραν πως η ΕΡΤ θέλει να καταλαγιάσει ο ντόρος γύρω από το ζήτημα και μετά να καλέσει τη Σάττι. Η ίδια είπε ότι «ήταν χαζομάρα αυτό που συνέβη», καθώς και ότι δεν ήθελε να προσβάλει τη συμμετοχή του Ισραήλ. Όπως και να ’χει, «την πάτησε».




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 16/5/2024