Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Fay’s Time» και από κοινού με τη Φαίη Σκορδά έλυσαν τις διαφορές, το παλιό «πρόβλημα» μεταξύ τους στον «αέρα».

Αρχικά η Φαίη τού είπε: «Πότε σε στεναχώρησα; Σου ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων, δεν είχα τέτοια πρόθεση».

«Θέλεις όντως να ανοίξουμε δημόσια αυτή την κουβέντα; Με έχεις στεναχωρήσει όταν συνεργαστήκαμε στον ΑΝΤ1. Ήταν η πρώτη χρονιά που έκανες μόνη σου το “Πρωινό”. Είχα άλλες προσδοκίες, με τον καιρό όμως αντιλήφθηκα ότι εκείνη τη χρονιά δεν ήσουν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Τότε ήταν η πρώτη χρονιά του διαζυγίου, η πρώτη χρονιά που ήσουν μόνη σου στην εκπομπή. Ήταν πριν από επτά χρόνια», της απάντησε ο Στέφανος.

«Δεν είχα καταλάβει ότι είχες θέμα», του απάντησε η Σκορδά. Για να συνεχίσει ο Κωνσταντινίδης: «Ήταν λάθος η διαχείρισή σου σε ένα ρεπορτάζ μου. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και σου το έκλεισα», αποκάλυψε. «Δεν κράτησα κακία, απλώς δεν είχα καταλάβει τον λόγο. Το λάθος ήταν δικό μου και σου ζητώ συγγνώμη. Σε σέβομαι και σε αγαπώ», κατέληξε η Φαίη Σκορδά. Και τέλος καλό, όλα καλά.

Ύστερα από επτά ολόκληρα χρόνια επιτέλους επήλθε η ομόνοια, το θέμα λύθηκε. Και μάλιστα live - μην τυχόν υπάρξουν παρεξηγήσεις περί μοντάζ και λοιπών συμπαρομαρτούντων.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 17/5/2024