Ενα ριάλιτι σχέσεων που είχε προκαλέσει έντονες συζητήσεις επαναφέρει στο πρόγραµµά του ο Σκάι.

Πρόκειται για το «Power of Love», σε παραγωγή του Ατζούν Ιλίτζαλι, το οποίο επιστρέφει άµεσα και µάλιστα τη φετινή σεζόν, σύµφωνα τουλάχιστον µε τις πρώτες πληροφορίες. Από το βράδυ της Τετάρτης µάλιστα τρέχει και το πρώτο τρέιλερ στον «αέρα» του καναλιού του Φαλήρου, µέσω του οποίου όσοι και όσες θέλουν να βρουν τον έρωτα της ζωής τους καλούνται να δηλώσουν συµµετοχή.

Ο Σκάι εντάσσει λοιπόν στο καλοκαιρινό του πρόγραµµα, µετά το «My Man Can» µε τον Φάνη Λαµπρόπουλο, και δεύτερο πρόγραµµα του Ιλίτζαλι. Όπως γνωστοποιήθηκε δε, ο νέος κύκλος του «Power of Love» θα προβάλλεται καθηµερινά στη βραδινή ζώνη του καναλιού, αµέσως µετά το δελτίο ειδήσεων. Θα είναι πιο τολµηρό µάλιστα σε σχέση µε το παρελθόν, καθώς πηγαίνει σε νυχτερινή ώρα µετάδοσης.

Υπενθυµίζεται ότι στο παρελθόν είχαν προβληθεί δύο κύκλοι. Ένας το 2018 µε νικητές τον Πάνο Ζάρλα, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο, και τη Στέλλα Μιζεράκη και ένας το 2019 µε νικητές τον Παύλο Παπαδόπουλο -τον είδαµε στο φετινό «Survivor»- και την Κύπρια Άννα Ελευθερίου, η οποία είχε πάρει µέρος στο «Big Brother 2» του Σκάι.

Τα ονόματα για την παρουσίαση του "Power of Love"

Τους πρώτους κύκλους είχε παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήµου, αλλά αυτό δεν πρόκειται να ισχύσει για τον επερχόµενο. Ήδη εξάλλου η καταξιωµένη δηµοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι σε «τροχιά» αποχώρησης από τον τηλεοπτικό σταθµό του Φαλήρου.

Τώρα τα ονόµατα που ακούγονται έντονα είναι κατ’ αρχάς δύο φίλων, της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη, αλλά και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η τελευταία συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες.

Όπως γράφαµε και παλαιότερα, λόγω της δεύτερης εγκυµοσύνης της απέρριψε και την πρόταση παρουσίασης του «TV Queen» (την εκποµπή, θυµίζουµε, που πάντως δεν «πολυπερπατάει» από πλευράς τηλεθέασης, έχει πάρει επ’ ώµου η Ιωάννα Μαλέσκου).

Η απόφαση για την οικοδέσποινα, όπως όλα δείχνουν για γυναίκα µιλάµε, θα ληφθεί προσεχώς από τα στελέχη του Φαλήρου. Ίδωµεν.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 17/5/2024