Εκτός του «Καλημέρα Ελλάδα» οδηγείται η Μαρία Αναστασοπούλου. Ο «χωρισμός» από τον Γιώργο Παπαδάκη είχε γνωστοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα, έχουμε άλλωστε κάνει ήδη σχετική αναφορά, τώρα όμως οριστικοποιείται.

Η δημοσιογράφος φέρεται να έχει ανακοινώσει επίσημα στο κανάλι ότι πρόθεσή της είναι να φύγει από την ομάδα του μακροβιότερου πρωινού ενημερωτικού μαγκαζίνο της εγχώριας τηλεόρασης στο τέλος της σεζόν. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται καθοριστικό ραντεβού μεταξύ της δημοσιογράφου και του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου.


Η πρόταση από τον ΑΝΤ1

Παραμένει στο τραπέζι η πρόταση του καναλιού στη δημοσιογράφο να μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο, χωρίς εκείνη να έχει δώσει ακόμη απαντήσεις. Επαναλαμβάνουμε πως στο τιμόνι του «Καλημέρα Ελλάδα» παραμένει για έναν ακόμη χρόνο τουλάχιστον ο Γιώργος Παπαδάκης - έχει και αρμοδιότητες συμβούλου ενημέρωσης στο κανάλι, μην το ξεχνάμε, ενώ σε ό,τι αφορά το μέλλον της Μαρίας Αναστοπούλου με τον ΑΝΤ1 δεν φαίνεται να συνεχίζει ούτε με την «Aρένα» (της). Έχουν γίνει ραντεβού με στελέχη του καναλιού, όμως ο διάλογος μέχρι τώρα δεν έχει καρποφορήσει.

Την επόμενη εβδομάδα θα κριθούν τα πάντα. Σχεδόν βέβαιη πάντως θεωρείται από τον ΑΝΤ1 η αποχώρηση της Φαίης Μαυραγάνη, έπειτα από δύο χρόνια στο «Στούντιο με θέα». Αν το κανάλι κρατήσει «ενεργή» την πρωινή ενημερωτική ζώνη ένα τελευταίο σενάριο θέλει τη Μαρία Αναστασοπούλου να μετακομίζει εκεί. Με άλλα λόγια, όλα παίζονται. Επιπροσθέτως, σύμφωνα με πληροφορίες της «Απογευματινής», εξακολουθεί τις επαφές της με άλλα κανάλια.