Αναστάτωση επικρατεί το τελευταίο διάστηµα στους διαδρόµους του Open, µε την εντεινόµενη φηµολογία ότι ήδη κάποια από τα γνωστά ονόµατα ρεπόρτερ του καναλιού έχουν δεχθεί κρούσεις για µεταγραφή από τον ανταγωνισµό.

Και τα ονόµατα που ακούγονται στην πιάτσα δεν είναι νεαρών δηµοσιογράφων, αλλά κάποιων πολύ έµπειρων και µε πολυετή παρουσία στα ρεπορτάζ που καλύπτουν. ∆εν αποκλείεται, µάλιστα, να αφορούν και την κορωνίδα των ρεπορτάζ κάθε καναλιού, δηλαδή το πολιτικό.

Δείτε επίσης: Το κλίμα πλέον στο Open είναι πιο βαρύ από ποτέ - Η χαμηλή τηλεθέαση, το "άχρωμο" δελτίο ειδήσεων και η απουσία του Σαββίδη

OPEN: Επιστρατεύθηκε η Ελλη Στάη για να «ανέβουν» τα νούμερα

Όλα αυτά ενώ, παρά τις µεγάλες προσπάθειες που γίνονται για να ανέβει η τηλεθέαση, τα καθηµερινά νέα από τα νούµερα είναι απογοητευτικά.

Είναι ενδεικτικό ότι την εβδοµάδα αυτή επιστρατεύθηκε, έπειτα από κάποιο διάστηµα που δεν εµφανιζόταν τακτικά, το «βαρύ πυροβολικό» του καναλιού, η Ελλη Στάη, για να σχολιάσει τις εξελίξεις σε Ελληνοτουρκικά, Σκοπιανό και επίσκεψη Ράµα.

Τη ∆ευτέρα το απόγευµα, λοιπόν, ένα δελτίο µε την Έλλη Στάη, µε ανταποκρίτρια στην Αγκυρα τη Μαρία Ζαχαράκη, µε συνδέσεις σε Βερολίνο, Σκόπια και γενικά µε πολύ ρεπορτάζ, µόλις και µετά βίας έγραψε 3,1% στο δυναµικό κοινό και ήταν τελευταίο, κάτω και από τη δηµόσια τηλεόραση, όπως ήταν και στο σύνολο, µε 4,6%.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 18/5/2024