Τηλεφωνική παρέµβαση στο «Fay’s Time» έκανε χθες, από εκεί που κανείς δεν το περίµενε, η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η ψηλόλιγνη καλλονή παρουσιάστρια της TV (και ηθοποιός και performer, µην ξεχνιόµαστε) επικοινώνησε µε την εκποµπή της Φαίης Σκορδά, µε αφορµή όσα αναφέρθηκαν στην εκποµπή της δεύτερης για την αµοιβή που είχαν λάβει τόσο η ίδια όσο και η αδελφή της, Ματθίλδη Μαγγίρα, όταν είχαν αναλάβει να παρουσιάζουν τις εκποµπές που αφορούσαν τη Eurovision. Και τον τελικό, φυσικά.

«Ήθελα να βγω για να διευκρινίσω, για να µην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εγώ δεν το είδα στον αέρα, αλλά µου µετέφεραν ότι σχολιάσατε σε σχέση µε την αµοιβή µας στη Eurovision για να κάνουµε την αναµετάδοση. Εγώ διευκρίνισα πάρα πολύ καλά ότι εµείς πληρωθήκαµε δύο χρονιές σερί για την παρουσίαση που κάναµε µε τη Ματθίλδη για τους τελικούς, για να µεταδοθεί τηλεοπτικά ο ελληνικός τελικός και να επιλεγεί ποιος καλλιτέχνης θα πάει στη Eurovision και µέσα στην αµοιβή ήταν όλο το πακέτο. ∆εν τα ξεχώρισαν, δεν είπαν “αυτά θα πάρετε για τον τελικό και αυτά για τη µετάδοση της Eurovision”. Τη µία χρονιά πήγαµε στο Βελιγράδι και την επόµενη στη Μόσχα», ανέφερε η Μπέττυ.

«∆εν θέλω να υπάρχει παρεξήγηση. Ο Θανάσης και ο Ζερόµ είπαν ότι δεν αµείφθηκαν και κάποιος µε πήρε και µου είπε ότι λέγεται αυτό, αλλά δεν διευκρινίζεται», αποσαφήνισε η Μαγγίρα.

Τι είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον και την Φαίη Σκορδά η Μαγγίρα 

Νωρίτερα είχε αναφερθεί µε δηλώσεις της στις κάµερες στο τηλεοπτικό της µέλλον αλλά και στο ενδεχόµενο να επιστρέψει η Σκορδά στον ΑΝΤ1.

«Το κλίµα είναι πάρα πολύ ζεστό, όπως βλέπετε. ∆εν έχουµε κάνει ακόµη συζητήσεις για την επόµενη σεζόν. Πολλά ακούστηκαν φέτος. Αν η Σκορδά δέχθηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 για τα Σαββατοκύριακα, καλώς να έρθει. ∆εν γνωρίζω αν θα συνεχίσει η εκποµπή µου, αυτές είναι αποφάσεις του καναλιού. Θα περιµένω. Βλέπω τα πράγµατα ευοίωνα. Πολλές εκποµπές, πολλή δουλειά, µπράβο σε όλους. Μόνο για µένα ακούγονται; Για όλες τις εκποµπές ακούγονται, έτσι είναι τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ», τόνισε.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 21/5/2024