Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» εφ’ όλης της ύλης.

«Πήγα στη Νομική, για να κάνω το χατίρι του πατέρα μου, που δεν ζει πια. Με αποκαλούσε “Ευρυδίκη”, το όνομα της θετής του μητέρας. Εκείνη ήταν -και θεωρούσε εκείνος- μητέρα του. Δεν είναι τυχαίο που μετά έκανα εκπομπή που έφερνε κοντά ανθρώπους. Είχε υιοθετηθεί στα τρία του από έναν θείο του, και η θεία του, που έγινε μητέρα του, λεγόταν Ευρυδίκη, εκείνης το όνομα φέρω εγώ», είπε.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, είπε πώς γνώρισε το σύζυγό της, Γιάννη Ακκά: «Τον γνώρισα όταν ήμουν δεκαπέντε χρόνων, πήγαινα πρώτη λυκείου. Τον γνώρισα σε έναν κινηματογράφο. Μου είχε μείνει στο μυαλό, και μάλιστα εκείνη την ημέρα είπα στη φίλη μου: “Εγώ, να δεις σήμερα, εκεί που θα πάμε, θα γνωρίσω τον άντρα που θα παντρευτώ”».

Δείτε επίσης: Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκαλύπτει πώς σταμάτησε η εκπομπή της - «Ο Δήμος Βερύκιος έκοψε το “Πάμε Πακέτο”»

Από τη συζήτηση δεν έλειψε η αναφορά στην εκπομπή που παρουσίαζε, το «Πάμε πακέτο»: «Ακόμα περπατάω στον δρόμο και μου λένε για την εκπομπή, τη βλέπουν ακόμα στο YouTube. Δεν ξέρω αν έχει κλείσει μέσα μου ο κύκλος».

Και πρόσθεσε: «Δεν κάνω εκπτώσεις, αυτό έχει κόστος - το πλήρωσα. Όταν μου είπαν ότι η νέα διοίκηση δεν θέλει να συνεχιστεί η εκπομπή, μου έκαναν αντιπρόταση. Είπα “όχι, ευχαριστώ” και σταμάτησα. Έχει μεγάλο κόστος η απόφαση αυτή - και οικονομικό».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 23/5/2024

Δείτε ακόμη: Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η παραλίγο συνεργασία με τον ΑΝΤ1 που «χάλασε»