Ως γνωστόν, η έμπειρη δημοσιογράφος (παρουσιάστρια και παλαιότερα -επί μακρόν μάλιστα- αρχισυντάκτρια πολλών εκπομπών) ανέκαθεν υπέγραφε και εξακολουθεί μονοετή συμβόλαια.

Τώρα λοιπόν το σημείο τριβής μεταξύ της Ζήνας και των επιτελικών του καναλιού της Κηφισιάς είναι η βραδινή εκπομπή «Ζήνα το βράδυ».

Το κανάλι δεν φαίνεται ότι θα δώσει εύκολα το «πράσινο φως» για να προβληθεί και την επόμενη σεζόν, καθώς η ανταπόκριση -η τηλεθέαση σε απλά ελληνικά- δεν ήταν η αναμενόμενη. Τι σημαίνει αυτό; Αυτομάτως συνεπάγεται μείωση των οικονομικών απολαβών της Ζήνας Κουτσελίνη.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, σαφώς (λόγω ικανοποιητικότατων «πτήσεων» στην τηλεθέαση) τα χαμόγελα από τους επικεφαλής του Star συνεχίζονται για την πορεία της καθημερινής μεσημεριανής εκπομπής της δημοσιογράφου «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο σταθμός ασφαλώς επιθυμεί τη συνέχιση του κοινωνικού μαγκαζίνο και την επόμενη σεζόν. Καθώς σε πρώτο χρόνο το ραντεβού ήταν άκαρπο, θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Και όχι αργότερα αλλά τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Στη βράση κολλάει το σίδερο άλλωστε και η Ζήνα θέλει από τώρα να ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ούτως ώστε να δρομολογήσει άνετη τις διακοπές της. Και το κανάλι, φυσικά. Με άλλα λόγια; Star-άτος πυρετός!