Σήμερα, με το «ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ» μη χάσετε μια πλούσια ειδική έκδοση για τον ιστορικό αγώνα του Ολυμπιακού με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μαζί με τον Ολυμπιακό, τη Φιορεντίνα και τους άμεσα εμπλεκόμενους, σε κλίμα τελικού Conference League μπαίνει και ο Νομός Αττικής. Η ελληνική αστυνομία απαγόρευσε κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση και κάθε είδους πορεία, πεζή, μηχανοκίνητη, και άλλες, από τις 6 τα ξημερώματα της Τετάρτης, έως τις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Νομό Αττικής.

Από την απαγόρευση εξαιρούνται τα νησιά του Αργοσαρωνικού αλλά και περιοχές στις οποίες έχουν προγραμματιστεί δραστηριότητες σχετικά με τον τελικό.

Μεταξύ αυτών το ΣΕΦ και το πάρκινγκ 5 στο ΟΑΚΑ.

1-bhma-ths-kyriakhs


Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για το ιστορικό βράδυ της Τετάρτης. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει βάλει σε εφαρμογή το πλάνο του τελικού και ποντάρει πολλά στους παίκτες που έχουν φέρει την ομάδα μέχρι τον τελικό.

Το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» μέσα από μια πλούσια έκδοση για τον μεγάλο αγώνα της 29ης Μαΐου στην Αθήνα αναλύει ένα προς ένα τα βήματα που οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε αυτό το ανεπανάληπτο ραντεβού με την Ιστορία και παρέχει χρήσιμες λεπτομέρειες για όσα ισχύουν λίγα 24ωρα πριν από τη σέντρα.

Η αφιερωματική έκδοση του Βήματος περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των Πειραιωτών, όπως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ντάνιελ Ποντένσε και ο Γιουσέφ Ελ Κααμπί.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: