Σε εκδήλωση του Make-Α-Wish βρέθηκε η Φαίη Σκορδά και απέφυγε τεχνηέντως να απαντήσει σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε άλλη μία εκδήλωση του Make-Α-Wish. Πάντα συγκινούμαι όταν σκέφτομαι τις ιστορίες των παιδιών», είπε αρχικά η παρουσιάστρια. Για να προσθέσει κατόπιν σχετικά με τα τηλεοπτικά της πλάνα:

«Δεν με επηρεάζουν όσα ακούγονται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Θα ανακοινώσω το τηλεοπτικό μου μέλλον, όταν αποφασιστεί κάτι. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα, δεν έχω υπογράψει τίποτα για την επόμενη σεζόν», τόνισε. Δίχως περιστροφές. Και απέφυγε να σχολιάσει τα λεγόμενα της Κατερίνας Καινούργιου για εκείνη -μεταξύ άλλων, η δεύτερη είπε «φωτογραφίζοντάς» τη: «εγώ δεν παίρνω τηλέφωνα στελέχη και διοικήσεις, δεν μου αρέσουν τα από πίσω»- με το λακωνικό «πολλά φιλιά σε όλους».

Το σενάριο για την μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα

Από την άλλη, έρχεται ολόφρεσκο σενάριο μεταγραφής Λιάγκα στον Alpha.

Ο πολύπειρος Γρηγόρης Μελάς, μιλώντας στο «Χαμογέλα και πάλι!», υποστήριξε ότι ο παρουσιαστής έχει δεχθεί πρόταση από το κανάλι της Κάντζας για παρουσίαση infotainment εκπομπής που θα προβάλλεται καθημερινά από τις 15.00 έως τις 17.00. Παράλληλα φέρεται να του προτάθηκε και θέση σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Προσεχώς αναμένουμε τα νεότερα - και για την παραμονή του στον ΑΝΤ1 και στο «Πρωινό» παράλληλα με την παρουσίαση βραδινής εκπομπής.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 27/5/2024