Ενα τραγούδι γεµάτο νόηµα και συναισθήµατα ερµήνευσαν στη σκηνή του «J2US» ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου!

Το ζευγάρι τόσο στο show όσο και στη ζωή τραγούδησαν το «Just The Way You Are» και συγκίνησαν!

Ενώ στη συνέχεια, ο Γιάννης προχώρησε σε µια έκπληξη για την αγαπηµένη του. «Πόσο συγκινητικοί είστε;», είπε ο Νίκος Κοκλώνης, και η Σοφία Κουρτίδου δάκρυσε. «Είστε καταπληκτικοί, είστε πάνω από τον έρωτα. Γιάννη, αυτό που έκανες, δεν σε είχα ικανό! Ήταν τόσο φυσικό, ωραίο, υπέροχες διφωνίες, εξαιρετικοί», υπογράµµισε ο Σταµάτης Φασουλής.  «Ήταν η καλύτερή σας φορά. Παρατηρούσα ότι στα σηµεία που σε άφηνε η Σοφία µόνο ήσουν σταθερός και το φαλτσέτο ήταν σταθερό. Άνετος, εκφραστικός, συναισθηµατικός! Μπράβο», είπε η ∆έσποινα Βανδή.  «Ακατέργαστο διαµάντι, Γιάννη. Το είπατε καταπληκτικά! Έχετε ο ένας τον άλλον, κι αυτό φαίνεται», τόνισε, από την πλευρά της, η Βίκυ Σταυροπούλου. «Είστε αξιοθαύµαστοι για πολλούς λόγους. Γιάννη, έµεινα έκπληκτη, µη αναµενόµενη η εµφάνιση, συγκινητικοί, αγαπησιάρικοι», επισήµανε η Έλλη Κοκκίνου.

Η έκπληξη του Γιάννη Σεβδικαλή στην Σοφία Κουρτίδου στο «J2US»

Οι δυο τους πήραν άριστα (40) και, µετά το τέλος της αξιολόγησης και τη βαθµολογία από τους κριτές ο Γιάννης πήρε το µικρόφωνο και ζήτησε από τον µαέστρο να παίξει το «δικό του»!  Τότε άρχισε να τραγουδά, στο τέλος γονάτισε κι έβγαλε δαχτυλίδι κάνοντας πρόταση γάµου στη Σοφία, η οποία έτρεµε και έκλαιγε από συγκίνηση! Αµέσως έπεσε στην αγκαλιά του και φυσικά είπε το µεγάλο «ναι»!

Στο «J2US» µάλιστα βρίσκονταν και οι γονείς της, όπως και του Γιάννη, από τους οποίους είχε ζητήσει το χέρι της την προηγούµενη ηµέρα, χωρίς η Σοφία να το γνωρίζει. Κι ακολούθησαν (τα αναµενόµενα) δάκρυα χαράς.

Πολλοί στο παρασκήνιο του show θυµήθηκαν την πρώτη live επώνυµη πρόταση γάµου, που δεν ήταν άλλη από αυτή του ∆ιονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρµπή την παραµονή της Πρωτοχρονιάς του 1997 στον «αέρα» του «Μπράβο», µε οικοδέσποινα τη Ρούλα Κοροµηλά.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 27/5/2024