Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος δίνει απάντηση σε όσους τον απειλούν, μετά την πρωινή on air έκρηξή του, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή ένα ρεπορτάζ της εκπομπής για τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο

Το πρωί, ο Πέτρος Τατσόπουλος ήρθε σε τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας ekklisiaonline, Ανδρέα Καραγιάννη και οι τόνοι ανέβηκαν πολύ.

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου


«Ας ξεκαθαρίσω κάτι σε όλους αυτούς (τους πολλούς ανώνυμους ή ψευδώνυμους, καθώς και τους λίγους επώνυμους) που από το πρωί, μετά την εμφάνισή μου στην εκπομπή του Alpha, απειλούν ότι θα μου κάνουν μήνυση, θα με τσακίσουν στο ξύλο, θα με ανασκολοπήσουν κ.ο.κ» αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Και καταλήγει: «Δεν φοβάμαι να καθίσω στο σκαμνί: Είμαι βέβαιος πως θα καθίσω κατηγορούμενος και θα σηκωθώ κατήγορος. Όσο για τα υπόλοιπα, ειλικρινά, φίλοι μου, όπως θα έλεγε και ο Ρετ Μπάτλερ, δεν δίνω δεκάρα. Ευχαριστώ».

Ας ξεκαθαρίσω κάτι σε όλους αυτούς (τους πολλούς ανώνυμους ή ψευδώνυμους, καθώς και τους λίγους επώνυμους) που από το...

Δημοσιεύτηκε από Petros Tatsopoulos στις Δευτέρα 27 Μαΐου 2024