Σάρωσαν ξανά και τα δύο του πρότζεκτ, µε τον ίδιο τώρα πια να µην µπορεί να κρατήσει κρυφή τη χαρά του. Και για τα προσωπικά του.

Πρωτιά και µε µεγάλη µάλιστα διαφορά από τον ανταγωνισµό σηµείωσαν το βράδυ της Κυριακής οι δύο σειρές του Αντρέα Γεωργίου στο Mega.

Το επεισόδιο της «Γης της ελιάς» πέτυχε µέσο µερίδιο τηλεθέασης 23,8% στο σύνολο και 14,4% στο δυναµικό κοινό 18-54. Ενώ το προτελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του «Famagusta», το οποίο και ακολούθησε όσον αφορά την ώρα µετάδοσης, «χτύπησε» µέσο µερίδιο τηλεθέασης 26,5% στο σύνολο και 16,7% στο δυναµικό κοινό.

Εδώ να επισηµάνουµε ότι την Κυριακή 2 Ιουνίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του «Famagusta» και η σειρά θα επιστρέψει δριµύτερη, µε τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της, το φθινόπωρο στο Mega. Mε αυτά και µε αυτά, δεν είναι τυχαία η χρονική στιγµή που ο καλλιτέχνης αποφασίζει να παντρευτεί - και εδώ αξίζει να σηµειώσουµε ότι ο Γεωργίου συγκαταλέγεται στους κορυφαίους εγχώριους άνδρες influencers, µε περισσότερους από 1.000.000 followers σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αντρέας Γεωργίου: Η είδηση και η πρόταση γάμου

Ήταν στα τέλη του περασµένου Μαρτίου που ο κυπριακός ιστότοπος Ilovestyle αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάµου στην αγαπηµένη του Σιµώνη Χριστοδούλου, αναδεικνύοντας ένα µονόπετρο που οι επικεφαλής του διέκριναν στο χέρι της.

Ο παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός επιβεβαίωσε τις φήµες στην εκποµπή του Κώστα Τσουρού στο Mega, λέγοντας χαρακτηριστικά στον δηµοσιογράφο και παρουσιαστή: «Θα σου πω ότι παντρεύοµαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από µόνο του και χαίροµαι πάρα πολύ. Είµαι πολύ χαρούµενος».

Για να προσθέσει: «Το επιβεβαιώνω, δεν θέλω να κρυβόµαστε µεταξύ µας, ήθελα λίγο να το προστατέψω όσο µπορούσα. Δεν θέλω να είναι show ο γάµος µου. Θα µείνω µέχρι εκεί». Και κάπως έτσι, µετά τις εξελίξεις στις σειρές του, περιµένουµε και τις λεπτοµέρειες για την πιο χαρµόσυνη ηµέρα της ζωής του Γεωργίου.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 28/5/2024