Την ώρα που οι φήµες για το τηλεοπτικό µέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου δίνουν και παίρνουν, η σίγουρη αποχώρησή της από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη την επόµενη σεζόν οδηγεί τη διοίκηση και τη διεύθυνση ενηµέρωσης του ΑΝΤ1 στην αναζήτηση των πλέον ενδεδειγµένων λύσεων.

Με τα σηµερινά δεδοµένα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, φαίνεται στην παρούσα συγκυρία να προκρίνεται το σενάριο να βρεθεί δίπλα στον έµπειρο παρουσιαστή κάποια αρσενικού γένους παρουσία, αφού οι περιπτώσεις που είτε ακούστηκαν (Μαρία Σαράφογλου, Ρίτσα Μπιζόγλη) είτε εξετάστηκαν, χωρίς να προκύψει κάποια περαιτέρω πληροφορία, φαίνεται να µην ευδοκιµούν σε αυτή τη φάση.

 

Τα ονόματα για τη θέση της Μαρίας Αναστασοπούλου στο "Καλημέρα Ελλάδα"

Στο πλαίσιο αυτό, τα ονόµατα που παίζουν δυνατά στο να πλαισιώσουν τον πολύπειρο δηµοσιογράφο στο «Καληµέρα Ελλάδα» είναι εκείνα των Γιώργου Γρηγοριάδη και Νίκου Ρογκάκου, που αµφότεροι έχουν µεγάλη εµπειρία στην πολύ πρωινή ενηµέρωση.

Φυσικά, υπάρχει ακόµη πολύ ζουµί στην υπόθεση, µε τις οριστικές αποφάσεις να λαµβάνονται αµέσως µετά τις ευρωεκλογές.

 

Τα σενάρια για τη Μαρία Αναστασοπούλου

Από κει και πέρα, σε ό,τι αφορά τη Μαρία Αναστασοπούλου, είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόµενο να πάρει τη θέση της Φαίης Μαυραγάνη (που έχει βάλει ήδη πλώρη για τον ΣΚΑΪ) στην ενηµερωτική εκποµπή του Σαββατοκύριακου, ενώ, παρά τα όσα ακούγονται γενικότερα, η πλέον συγκεκριµένη πρόταση που έχει στα χέρια της αυτή τη στιγµή προέρχεται από το Action24.

Παράλληλα, στη σχετική εξίσωση υφίσταται και το σενάριο µεταφοράς της στην καθηµερινή µεσηµεριανή ζώνη, µε µια εκποµπή που θα παραπέµπει στην αντίστοιχη του Νίκου Ευαγγελάτου.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 25/5/2024